Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Digitálne zrkadlovky

Zobraziť katalóg
Cena
-
Dostupnosť
Stav tovaru
Hodnotenia od zákazníkov
Veľkosť snímača
Full Frame
(3)
APS-C
(32)
Rozlíšenie snímača
20,9 Mpx
32,5 Mpx
-
Maximálne rozlíšenie videa
4K
(23)
Full HD
(12)
Funkcie displeja
Pevný
(19)
Otočný/výklopný
(13)
Otočný/výklopný o 180° (Selfie)
(11)
Dotykový
(16)
Živý náhľad (Live View)
(33)
Typ pamäťovej karty
SD
(35)
SDHC
(35)
SDXC
(35)
Farba
Biela
(1)
Čierna
(33)
Strieborná
(1)
Najnovšie objednávky
Digitálne zrkadlovky patria medzi fotoaparáty obľúbené medzi amatérskymi nadšencami aj profesionálmi. Vymeniteľné objektívy, optický hľadáčik a široké možnosti manuálneho nastavenia patria k prednostiam, ktorými sa chváli každá zrkadlovka. Poradíme vám, na čo sa pri výbere zamerať a ktorá digitálna zrkadlovka bude tou pravou pre vás.Pokračovať

Digitálne zrkadlovky – rozdelenie

Digitálne zrkadlovky možno rozdeliť do troch hlavných skupín, ktoré sa líšia konštrukciou, cenou a množstvom funkcií. Ako sa od seba líšia zrkadlovky pre začiatočníkov, pokročilých a profesionálnych fotografov?

Amatérske zrkadlovky pre začiatočníkov

Amatérske zrkadlovky sú plnohodnotné zrkadlové fotoaparáty, ktoré výslednou kvalitou nijako výrazne nezaostávajú za drahšími modelmi. Zrkadlovka pre začiatočníkov či amatérov má spravidla prehľadné ovládanie, kompaktnú a ľahkú konštrukciu. Zrkadlovka pre začiatočníka má taktiež vo výbave zabudovaný interný blesk. Digitálna zrkadlovka pre začiatočníka sa pohybuje do 970 eur.

Pri výbere zrkadlovky myslite aj na nutnosť obstarania príslušenstva (objektívy, statívy, filtre a ďalšie fotopríslušenstvo). Väčšina príslušenstva nie je kompatibilná medzi modelmi rôznych výrobcov, a každý fotoaparát zrkadlovka má častokrát špecifické príslušenstvo.

    Poloprofesionálna zrkadlovka – správna voľba pre pokročilých fotografov

    Poloprofesionálna zrkadlovka je robustnejšia, odolnejšia a ťažšia ako amatérske zrkadlovky či zrkadlovky pre začiatočníkov. Oproti amatérskym modelom poloprofesionálna zrkadlovka tiež ponúka pokročilé fotografické režimy, nastavenia a zvyčajne aj väčší LCD displej so stavovou časťou na nastavenie expozičných hodnôt. Zrkadlovka pre pokročilých či profesionálna zrkadlovka vás môže vyjsť až na 2 400 eur.

    Profesionálne zrkadlovky – čo zvládne najlepšia zrkadlovka?

    Profesionálne digitálne zrkadlovky ponúkajú detailné nastavenie, širokú škálu fotografických režimov a bezchybnú spoľahlivosť, rýchlosť aj odolnosť. Zrkadlovka pre profesionálov väčšinou nemá integrovaný blesk – počíta sa s využitím externých bleskov s lepšími výsledkami. Zrkadlovka bez kompromisov sa ľahko môže vyšplhať aj nad 3 500 eur.

    Ako sa popasovať s pokročilými funkciami zrkadlovky

    Zrkadlovky s objektívom aj bez ponúkajú rad fotografických funkcií. Medzi tie pokročilé patrí nastavenie citlivosti ISO, vyváženie bielej farby alebo času expozície. Každá zrkadlovka zároveň prináša aj niekoľko manuálnych, poloautomatických a plne automatických režimov fotografovania.

    • Režim M je plne manuálny režim, fotograf nastavuje expozičný čas, clonu, ale aj expozíciu a hĺbkou ostrosti
    • Režim P je poloautomatický, fotoaparát nastaví čas aj clonu a na vás je výber hodnoty ISO a ďalších hodnôt
    • Režim TV umožňuje nastaviť čas expozície a ISO, zrkadlovka automaticky nastaví najvhodnejšiu clonu
    • Režim AV je opakom režimu TV, najskôr nastavíte clonu, zrkadlovka potom doplní čas expozície

    i

    Medzi automatické režimy fotenia patrí režim portrét, makro, šport, režim pre nočné fotografovanie a režim na zachytenie krajiniek.

    Zrkadlovka – na čo sa zamerať pri výbere?

    Okrem pokročilých funkcií má digitálna zrkadlovka aj rad parametrov, ktoré nemožno ovplyvniť. Aké to sú a ako ovplyvňujú výkon fotoaparátu?

    Digitálna zrkadlovka – typ a veľkosť snímača

    Zrkadlovky najčastejšie používajú Full Frame (niektoré preto nazývame aj full frame digitálne zrkadlovky) či APS-C snímače. Full Frame snímač má rovnakú veľkosť ako políčko kinofilmu a prejavuje sa kvalitnými detailmi s verným vykreslením obrazu. APS-C je menší snímač, ktorý nájdeme pri lacnejších modeloch alebo ho má vo výbave zrkadlovka pre začiatočníkov.

    Crop Faktor

    Crop Faktor čiže ekvivalent ohniskovej vzdialenosti udáva, koľkokrát je senzor fotoaparátu menší ako políčko kinofilmu (Full Frame) a ovplyvňuje ohniskovú vzdialenosť objektívu a zorný uhol zrkadlovky. Všeobecne platí, že väčší Crop Faktor (menší senzor) znamená menší uhol záberu.

    Typ senzora Veľkosť senzora Crop faktor
    Full Frame (35 mm film) 36 × 24 mm 1
    APS-C (Nikon, Pentax, Sony) 23,6 × 15,6 mm 1,5
    APS-C (Canon) 22,2 × 14,8 mm 1,6

    i

    Objektív s ohniskovou vzdialenosťou 50 mm a zrkadlovka s typom senzora APS-C a Crop Faktorom 1,5 znamená výslednú ohniskovú vzdialenosť 75 mm (50 mm × 1,5).

    ROWENTA Clean&Steam RY7557

    Crop Faktor v praxi – prvý obrázok naznačuje rozdiel medzi veľkosťou políčka Full Frame a APS-C. Druhý záber názorne zobrazuje, ako sa bude líšiť záber a zorný uhol pri použití rôznych Crop Faktorov.

    Má každá zrkadlovka stabilizáciu obrazu?

    Zrkadlovka zvyčajne nemá zabudovanú stabilizáciu obrazu. O stabilizáciu sa všeobecne stará objektív zrkadlovky, ktorý dokáže pohybom optických členov vo svojej konštrukcii minimalizovať rozmazanie spôsobené roztrasením rúk. V prípade videa potom výrazne pridá na prirodzenosti a stabilite.

    Zrkadlovka a rýchlosť ostrenia

    Zrkadlovka, alebo kompakt? Za digitálne zrkadlovky výrazne prehovára okrem iného aj oveľa rýchlejšie ostrenie. Rýchle a presné ostrenie oceníte najmä pri fotografovaní rýchlych pohybov. Ostrenie zaisťuje motor v tele zrkadlovky alebo ultrazvukový vnútorný motor objektívu, ktorý je zo všetkých variantov najrýchlejší.

    Fotí vaša digitálna zrkadlovka nažltlé, šedivé, príliš tmavé alebo naopak svetlé zábery? Skúste sa pohrať s expozíciou a vyvážením bielej.

    Typ hľadáčika zrkadlovky

    Digitálne zrkadlovky umožňujú fotenie prostredníctvom displeja aj zabudovaného hľadáčika. Obraz prechádzajúci objektívom je systémom zrkadiel niekoľkokrát odrazený a premietaný do hľadáčika. Hlavné rozdiely medzi hľadáčikmi sú predovšetkým vo veľkosti a v miere zväčšenia.

    Bajonet je jednou z najdôležitejších častí zrkadlovky

    Bajonet zrkadlovky slúži na uchytenie objektívu k telu fotoaparátu. Každý výrobca má väčšinou vlastný typ bajonetu, a preto nie sú objektívy a telá rôznych značiek navzájom kompatibilné. Kompatibilitu možno vyriešiť redukciami a adaptérmi, avšak s obmedzením niektorých funkcií objektívu.

    Ďalšie dôležité funkcie a vlastnosti zrkadlovky

    • Kvalitný displej prináša jednoduché spätné prezeranie fotografií a natáčanie videosekvencií – foťáky zrkadlovky už v dnešnej dobe väčšinou kvalitným displejom disponujú.
    • Podpora videa umožňuje natáčať videá pomocou fotoaparátu. Maximálne rozlíšenie zaistí zrkadlový fotoaparát 4K.
    • Výdrž batérie sa uvádza v počte snímok na jedno nabitie. V závislosti na kapacite batérie môže fotoaparát zrkadlovka na jedno nabitie vyhotoviť viac ako 350 snímok.
    i Navštívte tiež náš fotomagazín, kde si môžete prečítať recenzie fotoaparátov a fotografického príslušenstva, ktoré sme si pre vás pripravili.
Skryť popis
Pomohla vám táto informácia?
Tento formulár slúži len na hodnotenie informácií v popise vyššie.
Ak máte otázku k produktom, službám, doprave, či inú požiadavku, využite zákaznícku podporu.
Čo by sme v ňom mali zlepšiť? Chýba vám tu niečo? Je niečo uvedené zle? Podeľte sa.

Najpredávanejšie

1.
Digitálny fotoaparát – zrkadlovka, so sánkami na blesk, so statívovým závitom, so vstavaným bleskom, s vymeniteľnými objektívmi, optický hľadáčik, optická stabilizácia obrazu, bajonet Canon EF-S, APS-C snímač, rozlíšenie snímača 24,1 Mpx, Full HD video, uhlopriečka displeja 3", rozlíšenie displeja 0,921 Mpx, pevný displej so živým náhľadom (Live View), podporovaný formát RAW a JPEG , SD, SDHC a SDXC pamäťová karta, maximálna veľkosť SD karty 256 GB, rozhranie USB 2.0, bezdrôtové rozhranie WiFi a bezdrôtové rozhranie NFC, mini HDMI súčasťou, rozmery 10,13 × 7,76 cm (V×H), hmotnosť 0,475 kg, akumulátor, popruh/pútko, používateľská príručka, napájací kábel/adaptér, taška, krytka objektívu a krytka tela súčasťou balenia
439,90 €

2.
Digitálny fotoaparát – zrkadlovka, so sánkami na blesk, so statívovým závitom, so vstavaným bleskom, s vymeniteľnými objektívmi, optický hľadáčik, bez stabilizácie obrazu, bajonet Canon EF-S, APS-C snímač, rozlíšenie snímača 24,1 Mpx, Full HD video, uhlopriečka displeja 3", rozlíšenie displeja 0,921 Mpx, pevný displej so živým náhľadom (Live View), podporovaný formát RAW a JPEG , SD, SDHC a SDXC pamäťová karta, maximálna veľkosť SD karty 256 GB, rozhranie USB 2.0, bezdrôtové rozhranie WiFi a bezdrôtové rozhranie NFC, mini HDMI súčasťou, rozmery 10,13 × 7,76 cm (V×H), hmotnosť 0,475 kg, popruh/pútko, používateľská príručka, napájací kábel/adaptér, objektív a krytka tela súčasťou balenia
447,90 €

3.
Digitálny fotoaparát – zrkadlovka, so sánkami na blesk, so statívovým závitom, so vstavaným bleskom, vhodný na video, s vymeniteľnými objektívmi, optický hľadáčik, bajonet Canon EF-S, APS-C snímač, rozlíšenie snímača 24,1 Mpx, maximálne rozlíšenie videa 4K, uhlopriečka displeja 3", rozlíšenie displeja 1,04 Mpx, dotykový, otočný/výklopný displej so živým náhľadom (Live View), podporovaný formát RAW a JPEG , SD, SDHC a SDXC pamäťová karta, rozhranie USB 2.0, bezdrôtové rozhranie WiFi a bezdrôtové rozhranie Bluetooth, mini HDMI, externý mikrofón a jack 3,5 mm súčasťou, rozmery 9,26 × 6,98 cm (V×H), hmotnosť 0,449 kg, akumulátor, popruh/pútko, manuál, napájací kábel/adaptér, objektív a krytka objektívu súčasťou balenia
689,90 €

Ďalšie najpredávanejšie
35 položiek
Ľudová voľba Lacné, ale dobre hodnotené
4,9 50×
Canon EOS 250D čierny + 18–55 mm EF-S + fototaška SB130 + 16 GB pamäťová karta
Digitálny fotoaparát – zrkadlovka, so sánkami na blesk, so statívovým závitom, so vstavaným bleskom, vhodný na video, s vymeniteľnými objektívmi, optický hľadáčik, bajonet Canon EF-S, APS-C snímač, rozlíšenie snímača 24,1 Mpx, maximálne rozlíšenie videa 4K, uhlopriečka displeja 3", rozlíšenie displeja 1,04 Mpx, dotykový, otočný/výklopný displej so živým náhľadom (Live View), podporovaný formát RAW a JPEG , SD, SDHC a SDXC pamäťová karta, rozhranie USB 2.0, bezdrôtové rozhranie WiFi a bezdrôtové rozhranie Bluetooth, mini HDMI, externý mikrofón a jack 3,5 mm súčasťou, rozmery 9,26 × 6,98 cm (V×H), hmotnosť 0,449 kg, akumulátor, popruh/pútko, manuál, napájací kábel/adaptér, taška, objektív a krytka objektívu súčasťou balenia
688,90 €
Na sklade 1 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: OC102b8
Zlatá stredná cesta Dobrý pomer cena/výkon
Canon EOS 90D + EF-S 18-135 mm f/3.5-5.6 IS USM - Digitálny fotoaparát Doručenie na
predajňu zadarmo
5,0 14×
Canon EOS 90D + EF-S 18-135 mm f/3.5-5.6 IS USM
Digitálny fotoaparát – zrkadlovka, so sánkami na blesk, so statívovým závitom, so stavovým displejom, so vstavaným bleskom, s vymeniteľnými objektívmi, optický hľadáčik, elektronická stabilizácia obrazu, bajonet Canon EF-S, APS-C snímač, rozlíšenie snímača 32,5 Mpx, maximálne rozlíšenie videa 4K, uhlopriečka displeja 3", rozlíšenie displeja 1,04 Mpx, dotykový, otočný/výklopný displej so živým náhľadom (Live View), podporovaný formát RAW a JPEG , SD, SDHC a SDXC pamäťová karta, rozhranie USB 2.0 a bezdrôtové rozhranie WiFi, mini HDMI, externý mikrofón a jack 3,5 mm súčasťou, rozmery 10,48 × 7,68 cm (V×H), hmotnosť 0,701 kg, objektív súčasťou balenia
1 519 €
Na sklade 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: OC106b3
Zlatá stredná cesta Dobrý pomer cena/výkon
Canon EOS 6D Mark II, telo - Digitálny fotoaparát Doručenie na
predajňu zadarmo
5,0 13×
Canon EOS 6D Mark II, telo
Digitálny fotoaparát – zrkadlovka, odolný, so sánkami na blesk, so statívovým závitom, so stavovým displejom, vhodný na video, vodoodolný, s vymeniteľnými objektívmi, optický hľadáčik, bajonet Canon EF, Full Frame snímač, rozlíšenie snímača 26,2 Mpx, Full HD video, uhlopriečka displeja 3", rozlíšenie displeja 1,04 Mpx, dotykový, otočný/výklopný displej, podporovaný formát RAW a JPEG , SD, SDHC a SDXC pamäťová karta, maximálna veľkosť SD karty 256 GB, rozhranie USB 2.0, bezdrôtové rozhranie WiFi, bezdrôtové rozhranie Bluetooth a bezdrôtové rozhranie NFC, mini HDMI, A/V (TV výstup), externý mikrofón a jack 3,5 mm súčasťou, možnosť priamej tlače pomocou DPOF (Digital Print Order format) a PictBridge, rozmery 11,05 × 7,48 cm (V×H), hmotnosť 0,765 kg, akumulátor, popruh/pútko, manuál, napájací kábel/adaptér a krytka tela súčasťou balenia
1 499 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: OC088e111
Pre náročných Kvalita bez kompromisov
Nikon D780 telo - Digitálny fotoaparát Doručenie na
predajňu zadarmo
5,0
Nikon D780 telo
Digitálny fotoaparát – zrkadlovka, so sánkami na blesk, so statívovým závitom, so stavovým displejom, s vymeniteľnými objektívmi, optický hľadáčik, optická stabilizácia obrazu, bajonet Nikon F, Full Frame snímač, rozlíšenie snímača 24,5 Mpx, maximálne rozlíšenie videa 4K, Log, rozlíšenie displeja 2,359 Mpx, dotykový, otočný/výklopný displej so živým náhľadom (Live View), podporovaný formát RAW a JPEG , SD, SDHC a SDXC pamäťová karta, rozhranie USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0) a bezdrôtové rozhranie WiFi, mini HDMI, externý mikrofón a jack 3,5 mm súčasťou, akumulátor, popruh/pútko, USB kábel a krytka tela súčasťou balenia
Super cena
2 499 € Ušetríte 64,71 €
Na sklade 1 ks
Objednávací kód: OI2112b1
4,8 90×
Canon EOS 2000D + 18-55mm IS II Value Up Kit
Digitálny fotoaparát – zrkadlovka, so sánkami na blesk, so statívovým závitom, so vstavaným bleskom, s vymeniteľnými objektívmi, optický hľadáčik, optická stabilizácia obrazu, bajonet Canon EF-S, APS-C snímač, rozlíšenie snímača 24,1 Mpx, Full HD video, uhlopriečka displeja 3", rozlíšenie displeja 0,921 Mpx, pevný displej so živým náhľadom (Live View), podporovaný formát RAW a JPEG , SD, SDHC a SDXC pamäťová karta, maximálna veľkosť SD karty 256 GB, rozhranie USB 2.0, bezdrôtové rozhranie WiFi a bezdrôtové rozhranie NFC, mini HDMI súčasťou, rozmery 10,13 × 7,76 cm (V×H), hmotnosť 0,475 kg, akumulátor, popruh/pútko, používateľská príručka, napájací kábel/adaptér, taška, krytka objektívu a krytka tela súčasťou balenia
439,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: OC093f
4,8 90×
Canon EOS 2000D + EF-S 18-55 mm f/3,5-5,6 DC III Value Up Kit
Digitálny fotoaparát – zrkadlovka, so sánkami na blesk, so statívovým závitom, so vstavaným bleskom, s vymeniteľnými objektívmi, optický hľadáčik, bez stabilizácie obrazu, bajonet Canon EF-S, APS-C snímač, rozlíšenie snímača 24,1 Mpx, Full HD video, uhlopriečka displeja 3", rozlíšenie displeja 0,921 Mpx, pevný displej so živým náhľadom (Live View), podporovaný formát RAW a JPEG , SD, SDHC a SDXC pamäťová karta, maximálna veľkosť SD karty 256 GB, rozhranie USB 2.0, bezdrôtové rozhranie WiFi a bezdrôtové rozhranie NFC, mini HDMI súčasťou, rozmery 10,13 × 7,76 cm (V×H), hmotnosť 0,475 kg, popruh/pútko, používateľská príručka, napájací kábel/adaptér, objektív a krytka tela súčasťou balenia
447,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: OC105b2
4,9 50×
Canon EOS 250D čierny + 18–55 mm IS STM
Digitálny fotoaparát – zrkadlovka, so sánkami na blesk, so statívovým závitom, so vstavaným bleskom, vhodný na video, s vymeniteľnými objektívmi, optický hľadáčik, bajonet Canon EF-S, APS-C snímač, rozlíšenie snímača 24,1 Mpx, maximálne rozlíšenie videa 4K, uhlopriečka displeja 3", rozlíšenie displeja 1,04 Mpx, dotykový, otočný/výklopný displej so živým náhľadom (Live View), podporovaný formát RAW a JPEG , SD, SDHC a SDXC pamäťová karta, rozhranie USB 2.0, bezdrôtové rozhranie WiFi a bezdrôtové rozhranie Bluetooth, mini HDMI, externý mikrofón a jack 3,5 mm súčasťou, rozmery 9,26 × 6,98 cm (V×H), hmotnosť 0,449 kg, akumulátor, popruh/pútko, manuál, napájací kábel/adaptér, objektív a krytka objektívu súčasťou balenia
689,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: OC102b3
Canon EOS 250D čierny + 18 – 55 mm IS STM + 50 mm - Digitálny fotoaparát Doručenie na
predajňu zadarmo
4,9 50×
Canon EOS 250D čierny + 18 – 55 mm IS STM + 50 mm
Digitálny fotoaparát – zrkadlovka, so sánkami na blesk, so statívovým závitom, so vstavaným bleskom, vhodný na video, s vymeniteľnými objektívmi, optický hľadáčik, bajonet Canon EF-S, APS-C snímač, rozlíšenie snímača 24,1 Mpx, maximálne rozlíšenie videa 4K, objektív Canon EF-S 18-55 mm f/4-5,6 IS STM, druhý objektív Canon EF 50 mm f/1,8 STM, uhlopriečka displeja 3", rozlíšenie displeja 1,04 Mpx, dotykový, otočný/výklopný displej so živým náhľadom (Live View), podporovaný formát RAW a JPEG , SD, SDHC a SDXC pamäťová karta, rozhranie USB 2.0, bezdrôtové rozhranie WiFi a bezdrôtové rozhranie Bluetooth, mini HDMI, externý mikrofón a jack 3,5 mm súčasťou, rozmery 9,26 × 6,98 cm (V×H), hmotnosť 0,449 kg, akumulátor, popruh/pútko, manuál, napájací kábel/adaptér, objektív a krytka objektívu súčasťou balenia
812,90 €
Na sklade 3 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: OC102b6
Canon EOS 90D telo - Digitálny fotoaparát Doručenie na
predajňu zadarmo
5,0 14×
Canon EOS 90D telo
Digitálny fotoaparát – zrkadlovka, so sánkami na blesk, so statívovým závitom, so stavovým displejom, so vstavaným bleskom, s vymeniteľnými objektívmi, optický hľadáčik, elektronická stabilizácia obrazu, bajonet Canon EF-S, APS-C snímač, rozlíšenie snímača 32,5 Mpx, maximálne rozlíšenie videa 4K, uhlopriečka displeja 3", rozlíšenie displeja 1,04 Mpx, dotykový, otočný/výklopný displej so živým náhľadom (Live View), podporovaný formát RAW a JPEG , SD, SDHC a SDXC pamäťová karta, rozhranie USB 2.0 a bezdrôtové rozhranie WiFi, mini HDMI, externý mikrofón a jack 3,5 mm súčasťou, rozmery 10,48 × 7,68 cm (V×H), hmotnosť 0,701 kg
1 349 €
Na sklade 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: OC106b1
4,9 50×
Canon EOS 250D strieborný + 18–55 mm IS STM
Digitálny fotoaparát – zrkadlovka, so sánkami na blesk, so statívovým závitom, so vstavaným bleskom, vhodný na video, s vymeniteľnými objektívmi, optický hľadáčik, bajonet Canon EF-S, APS-C snímač, rozlíšenie snímača 24,1 Mpx, maximálne rozlíšenie videa 4K, uhlopriečka displeja 3", rozlíšenie displeja 1,04 Mpx, dotykový, otočný/výklopný displej so živým náhľadom (Live View), podporovaný formát RAW a JPEG , SD, SDHC a SDXC pamäťová karta, rozhranie USB 2.0, bezdrôtové rozhranie WiFi a bezdrôtové rozhranie Bluetooth, mini HDMI, externý mikrofón a jack 3,5 mm súčasťou, rozmery 9,26 × 12,24 × 6,98 cm (V׊×H), hmotnosť 0,449 kg, akumulátor, popruh/pútko, manuál, napájací kábel/adaptér, objektív a krytka objektívu súčasťou balenia
674,90 €
Na sklade 4 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: OC102b4
4,8 90×
Canon EOS 2000D + 18–55 mm IS II + 75–300 mm DC III
Digitálny fotoaparát – zrkadlovka, so sánkami na blesk, so statívovým závitom, so vstavaným bleskom, s vymeniteľnými objektívmi, optický hľadáčik, optická stabilizácia obrazu, bajonet Canon EF-S, APS-C snímač, rozlíšenie snímača 24,1 Mpx, Full HD video, objektív Canon EF-S 18-55 mm f/3,5-5,6 IS II, druhý objektív Canon EF 75-300 mm f/4-5,6 III, uhlopriečka displeja 3", rozlíšenie displeja 0,921 Mpx, pevný displej so živým náhľadom (Live View), podporovaný formát RAW a JPEG , SD, SDHC a SDXC pamäťová karta, maximálna veľkosť SD karty 256 GB, rozhranie USB 2.0, bezdrôtové rozhranie WiFi a bezdrôtové rozhranie NFC, mini HDMI súčasťou, rozmery 10,13 × 12,9 × 7,76 cm (V׊×H), hmotnosť 0,475 kg, popruh/pútko, používateľská príručka, napájací kábel/adaptér, objektív, krytka objektívu a krytka tela súčasťou balenia
733,90 €
Na sklade 4 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: OC093d
4,8 90×
Canon EOS 2000D + 18–55 mm IS II
Digitálny fotoaparát – zrkadlovka, so sánkami na blesk, so statívovým závitom, so vstavaným bleskom, s vymeniteľnými objektívmi, optický hľadáčik, optická stabilizácia obrazu, bajonet Canon EF-S, APS-C snímač, rozlíšenie snímača 24,1 Mpx, Full HD video, uhlopriečka displeja 3", rozlíšenie displeja 0,921 Mpx, pevný displej so živým náhľadom (Live View), podporovaný formát RAW a JPEG , SD, SDHC a SDXC pamäťová karta, maximálna veľkosť SD karty 256 GB, rozhranie USB 2.0, bezdrôtové rozhranie WiFi a bezdrôtové rozhranie NFC, mini HDMI súčasťou, rozmery 10,13 × 7,76 cm (V×H), hmotnosť 0,475 kg, popruh/pútko, používateľská príručka, napájací kábel/adaptér, krytka objektívu a krytka tela súčasťou balenia
456,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: OC093b
4,8 90×
Canon EOS 2000D telo
Digitálny fotoaparát – zrkadlovka, so sánkami na blesk, so statívovým závitom, so vstavaným bleskom, s vymeniteľnými objektívmi, optický hľadáčik, bez stabilizácie obrazu, bajonet Canon EF-S, APS-C snímač, rozlíšenie snímača 24,1 Mpx, Full HD video, uhlopriečka displeja 3", rozlíšenie displeja 0,921 Mpx, pevný displej so živým náhľadom (Live View), podporovaný formát RAW a JPEG , SD, SDHC a SDXC pamäťová karta, maximálna veľkosť SD karty 256 GB, rozhranie USB 2.0, bezdrôtové rozhranie WiFi a bezdrôtové rozhranie NFC, mini HDMI súčasťou, rozmery 10,13 × 12,9 × 7,76 cm (V׊×H), hmotnosť 0,475 kg, popruh/pútko, používateľská príručka, napájací kábel/adaptér a krytka tela súčasťou balenia
392,90 €
Na sklade 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: OC093a
4,9 50×
Canon EOS 250D, telo, čierny
Digitálny fotoaparát – zrkadlovka, so sánkami na blesk, so statívovým závitom, so vstavaným bleskom, s vymeniteľnými objektívmi, optický hľadáčik, APS-C snímač, rozlíšenie snímača 24,1 Mpx, maximálne rozlíšenie videa 4K, uhlopriečka displeja 3", dotykový, otočný/výklopný displej so živým náhľadom (Live View), podporovaný formát RAW a JPEG , SD, SDHC a SDXC pamäťová karta, rozhranie USB 2.0, bezdrôtové rozhranie WiFi a bezdrôtové rozhranie Bluetooth, mini HDMI, externý mikrofón a jack 3,5 mm súčasťou, rozmery 9,26 × 12,24 × 6,98 cm (V׊×H), hmotnosť 0,449 kg, akumulátor, popruh/pútko, manuál, napájací kábel/adaptér a krytka objektívu súčasťou balenia
614,90 €
Na sklade 3 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: OC102b1
4,8 90×
Canon EOS 2000D + 18–55 mm DC III + 75–300 mm DC III
Digitálny fotoaparát – zrkadlovka, so sánkami na blesk, so statívovým závitom, so vstavaným bleskom, s vymeniteľnými objektívmi, optický hľadáčik, optická stabilizácia obrazu, bajonet Canon EF-S, APS-C snímač, rozlíšenie snímača 24 Mpx, Full HD video, objektív Canon EF-S 18-55 mm f/3,5-5,6 DC III, druhý objektív Canon EF 75-300 mm f/4-5,6 III, uhlopriečka displeja 3", rozlíšenie displeja 0,921 Mpx, pevný displej so živým náhľadom (Live View), podporovaný formát RAW a JPEG , SD, SDHC a SDXC pamäťová karta, maximálna veľkosť SD karty 256 GB, rozhranie USB 2.0, bezdrôtové rozhranie WiFi a bezdrôtové rozhranie NFC, mini HDMI súčasťou, rozmery 10,13 × 7,76 cm (V×H), hmotnosť 0,475 kg, popruh/pútko, používateľská príručka, napájací kábel/adaptér, objektív, krytka objektívu a krytka tela súčasťou balenia
669,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: OC105b3
4,8 90×
Canon EOS 2000D + 18-55 mm IS II + 50 mm f/1.8
Digitálny fotoaparát – zrkadlovka, so sánkami na blesk, so statívovým závitom, so vstavaným bleskom, s vymeniteľnými objektívmi, optický hľadáčik, optická stabilizácia obrazu, bajonet Canon EF-S, APS-C snímač, rozlíšenie snímača 24,1 Mpx, Full HD video, objektív Canon EF-S 18-55 mm f/3,5-5,6 IS II, druhý objektív Canon EF 50 mm f/1,8 STM, uhlopriečka displeja 3", rozlíšenie displeja 0,921 Mpx, pevný displej so živým náhľadom (Live View), podporovaný formát RAW a JPEG , SD, SDHC a SDXC pamäťová karta, maximálna veľkosť SD karty 256 GB, rozhranie USB 2.0, bezdrôtové rozhranie WiFi a bezdrôtové rozhranie NFC, mini HDMI súčasťou, rozmery 10,13 × 7,76 cm (V×H), hmotnosť 0,475 kg, popruh/pútko, používateľská príručka, napájací kábel/adaptér, objektív, krytka objektívu a krytka tela súčasťou balenia
574,90 €
Na sklade 3 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: OC093g
4,9 50×
Canon EOS 250D biely + 18–55 mm IS STM
Digitálny fotoaparát – zrkadlovka, so sánkami na blesk, so statívovým závitom, so vstavaným bleskom, vhodný na video, s vymeniteľnými objektívmi, optický hľadáčik, bajonet Canon EF-S, APS-C snímač, rozlíšenie snímača 24,1 Mpx, maximálne rozlíšenie videa 4K, uhlopriečka displeja 3", rozlíšenie displeja 1,04 Mpx, dotykový, otočný/výklopný displej so živým náhľadom (Live View), podporovaný formát RAW a JPEG , SD, SDHC a SDXC pamäťová karta, rozhranie USB 2.0, bezdrôtové rozhranie WiFi a bezdrôtové rozhranie Bluetooth, mini HDMI, externý mikrofón a jack 3,5 mm súčasťou, rozmery 9,26 × 6,98 cm (V×H), hmotnosť 0,451 kg, akumulátor, popruh/pútko, manuál, napájací kábel/adaptér, objektív a krytka objektívu súčasťou balenia
689,90 €
Na sklade 3 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: OC102b5
Nikon D780 + 24–120 mm VR - Digitálny fotoaparát Doručenie na
predajňu zadarmo
5,0
Nikon D780 + 24–120 mm VR
Digitálny fotoaparát – zrkadlovka, so sánkami na blesk, so statívovým závitom, so stavovým displejom, s vymeniteľnými objektívmi, optický hľadáčik, optická stabilizácia obrazu, bajonet Nikon F, Full Frame snímač, rozlíšenie snímača 24,5 Mpx, maximálne rozlíšenie videa 4K, Log, uhlopriečka displeja 3,2", rozlíšenie displeja 2,359 Mpx, dotykový, otočný/výklopný displej so živým náhľadom (Live View), podporovaný formát RAW a JPEG , SD, SDHC a SDXC pamäťová karta, rozhranie USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0) a bezdrôtové rozhranie WiFi, mini HDMI, externý mikrofón a jack 3,5 mm súčasťou, rozmery 11,6 × 14,4 × 7,6 cm (V׊×H), hmotnosť 0,84 kg, akumulátor, USB kábel, objektív a krytka objektívu súčasťou balenia
2 499 €
Na sklade 2 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: OI2112b2
4,9 50×
Canon EOS 250D čierny + EF-S 18–55 mm IS STM + LP-E17
Digitálny fotoaparát – zrkadlovka, so sánkami na blesk, so statívovým závitom, so vstavaným bleskom, vhodný na video, s vymeniteľnými objektívmi, optický hľadáčik, bajonet Canon EF-S, APS-C snímač, rozlíšenie snímača 24,1 Mpx, maximálne rozlíšenie videa 4K, uhlopriečka displeja 3", rozlíšenie displeja 1,04 Mpx, dotykový, otočný/výklopný displej so živým náhľadom (Live View), SD, SDHC a SDXC pamäťová karta, rozhranie USB 2.0, bezdrôtové rozhranie WiFi a bezdrôtové rozhranie Bluetooth, mini HDMI, externý mikrofón a jack 3,5 mm súčasťou, rozmery 9,26 × 12,24 × 6,98 cm (V׊×H), hmotnosť 0,449 kg, objektív súčasťou balenia
726,90 €
Na sklade 2 ks
Objednávací kód: OC102b10
4,8 90×
Canon EOS 2000D + 18–55 mm DC III
Digitálny fotoaparát – zrkadlovka, so sánkami na blesk, so statívovým závitom, so vstavaným bleskom, s vymeniteľnými objektívmi, optický hľadáčik, bez stabilizácie obrazu, bajonet Canon EF-S, APS-C snímač, rozlíšenie snímača 24 Mpx, Full HD video, uhlopriečka displeja 3", rozlíšenie displeja 0,921 Mpx, pevný displej so živým náhľadom (Live View), podporovaný formát RAW a JPEG , SD, SDHC a SDXC pamäťová karta, maximálna veľkosť SD karty 256 GB, rozhranie USB 2.0, bezdrôtové rozhranie WiFi a bezdrôtové rozhranie NFC, mini HDMI súčasťou, rozmery 10,13 × 7,76 cm (V×H), hmotnosť 0,475 kg, popruh/pútko, používateľská príručka, napájací kábel/adaptér, objektív a krytka tela súčasťou balenia
499 €
Na sklade 2 ks
Objednávací kód: OC105b1
4,9 50×
Canon EOS 250D čierny + 18–55 mm DC III
Digitálny fotoaparát – zrkadlovka, so sánkami na blesk, so statívovým závitom, so vstavaným bleskom, vhodný na video, s vymeniteľnými objektívmi, optický hľadáčik, bajonet Canon EF-S, APS-C snímač, rozlíšenie snímača 24,1 Mpx, maximálne rozlíšenie videa 4K, uhlopriečka displeja 3", rozlíšenie displeja 1,04 Mpx, dotykový, otočný/výklopný displej so živým náhľadom (Live View), podporovaný formát RAW a JPEG , SD, SDHC a SDXC pamäťová karta, rozhranie USB 2.0, bezdrôtové rozhranie WiFi a bezdrôtové rozhranie Bluetooth, mini HDMI, externý mikrofón a jack 3,5 mm súčasťou, rozmery 9,26 × 12,24 × 6,98 cm (V׊×H), hmotnosť 0,449 kg, akumulátor, popruh/pútko, manuál, napájací kábel/adaptér, objektív a krytka objektívu súčasťou balenia
667,90 €
Na sklade 1 ks
Objednávací kód: OC102b2
4,8 90×
Canon EOS 2000D + 18-55mm IS II + LP-E10
Digitálny fotoaparát – zrkadlovka, so sánkami na blesk, so statívovým závitom, so vstavaným bleskom, s vymeniteľnými objektívmi, optický hľadáčik, optická stabilizácia obrazu, bajonet Canon EF-S, APS-C snímač, rozlíšenie snímača 24,1 Mpx, Full HD video, uhlopriečka displeja 3", rozlíšenie displeja 0,921 Mpx, pevný displej so živým náhľadom (Live View), podporovaný formát RAW a JPEG , SD, SDHC a SDXC pamäťová karta, maximálna veľkosť SD karty 256 GB, rozhranie USB 2.0, bezdrôtové rozhranie WiFi a bezdrôtové rozhranie NFC, mini HDMI súčasťou, rozmery 10,13 × 7,76 cm (V×H), hmotnosť 0,475 kg, popruh/pútko, používateľská príručka, napájací kábel/adaptér, extra batérie, krytka objektívu a krytka tela súčasťou balenia
491,90 €
Na sklade 1 ks
Objednávací kód: OC093e
Nikon D7500 telo - Digitálny fotoaparát Doručenie na
predajňu zadarmo
4,8 12×
Nikon D7500 telo
Digitálny fotoaparát – zrkadlovka, so sánkami na blesk, so statívovým závitom, so stavovým displejom, so vstavaným bleskom, s vymeniteľnými objektívmi, optický hľadáčik, elektronická stabilizácia obrazu bez stabilizácie obrazu, bajonet Nikon F, APS-C snímač, rozlíšenie snímača 20,9 Mpx, maximálne rozlíšenie videa 4K, uhlopriečka displeja 3,2", rozlíšenie displeja 0,921 Mpx, dotykový, otočný/výklopný displej so živým náhľadom (Live View), podporovaný formát RAW a JPEG , SD, SDHC a SDXC pamäťová karta, maximálna veľkosť SD karty 256 GB, rozhranie USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0), bezdrôtové rozhranie WiFi a bezdrôtové rozhranie Bluetooth, HDMI, externý mikrofón a jack 3,5 mm súčasťou, možnosť priamej tlače pomocou PictBridge, rozmery 10,4 × 13,55 × 7,25 cm (V׊×H), hmotnosť 0,72 kg, akumulátor, popruh/pútko, manuál, napájací kábel/adaptér a krytka tela súčasťou balenia
1 369 €
Na sklade 1 ks
Objednávací kód: OI213a
4,8 90×
Canon EOS 2000D + 18-55mm IS II Value Up Kit
Digitálny fotoaparát – zrkadlovka, so sánkami na blesk, so statívovým závitom, so vstavaným bleskom, s vymeniteľnými objektívmi, optický hľadáčik, optická stabilizácia obrazu, bajonet Canon EF-S, APS-C snímač, rozlíšenie snímača 24,1 Mpx, Full HD video, uhlopriečka displeja 3", rozlíšenie displeja 0,921 Mpx, pevný displej so živým náhľadom (Live View), podporovaný formát RAW a JPEG , SD, SDHC a SDXC pamäťová karta, maximálna veľkosť SD karty 256 GB, rozhranie USB 2.0, bezdrôtové rozhranie WiFi a bezdrôtové rozhranie NFC, mini HDMI súčasťou, rozmery 10,13 × 7,76 cm (V×H), hmotnosť 0,475 kg, akumulátor, popruh/pútko, používateľská príručka, napájací kábel/adaptér, taška, krytka objektívu a krytka tela súčasťou balenia
417,90 €
Rozbalené
Objednávací kód: OC093f

Digitálne zrkadlovky

akciaNenechajte si uniknúť hromadu akcií od značky Sony Sony organizuje množstvo skvelých akcií na produkty z radu Sony Alpha, objektívov alebo vlogerských fotoaparátov. V rámci nich môžete ušetriť peniaze a získať produkty výhodnejšie. Ako na to, sa dozviete v článku.
Ak hľadáte kompaktnú bezzrkadlovku, neprehliadnite model Sony Alpha A6700. Ide o najlepšie vybavený model radu Sony Alpha, ktorý sa spolieha na čip formátu APS-C. Ako tento fotoaparát hodnotí vo svojej recenzii fotograf Michal Kupsa? Odpoveď nájdete v recenzii!
Začínate s fotografovaním a hľadáte bezzrkadlovku, ktorá nestojí príliš veľa, napriek tomu ponúkne kvalitnú stabilizáciu, vynikajúci autofokus alebo bohatú konektivitu? Potom neprehliadnite recenziu fotoaparátu Nikon Z5, najlacnejšieho zástupcu Full Frame radu Z....
recenziaSony 16 – 50 mm f/3,5 – 5,6 OSS (RECENZIA) Prinášame vám recenziu objektívu Sony 16 – 50 mm f/3,5 – 5,6 OSS, ktorý sa často nachádza v súprave spolu s bezzrkadlovkou Sony a ktorý bude pre veľa fotografov voľbou číslo jedna v používaní. Základný objektív Sony 16 – 50 mm f/3,5 – 5,6 OSS disponuje svetelnosťou...
Medzi fotografmi sú malé, ľahké a lacné objektívy stále veľmi obľúbené. A presne pre ich potreby vznikol nový objektív Nikon Z DX 24 mm f/1,7 určený pre bezzrkadlovky Nikon formátu APS-C. Fotograf Michal Kupsa ho podrobne otestoval a vy sa môže v nasledujúcej recenzii...
Rukami Michala Kupsu prešla ďalšia bezzrkadlovka od Nikonu, konkrétne ide o model Nikon Z fc. Fotoaparát spája atraktívny retro dizajn s modernou konektivitou a optikou. Ako tento model fotí a aké sú jeho klady a zápory? To sa dočítate v nasledujúcom článku!
Viac článkov Všetky články

Digitálne zrkadlovky

Pre nadšených amatérov a náročnejších fotografov sú určené digitálne zrkadlovky, označované aj ako DSLR, teda Digital Single Lens Reflex. Oproti kompaktným fotoaparátom ponúkajú veľa možností manuálneho nastavenia pre konkrétnu scénu, ako aj možnosť výmeny objektívov. Tie sa vyberajú na základe konkrétnych podmienok počas snímania objektu alebo podľa vašich požiadaviek

Ako funguje digitálna zrkadlovka?

Digitálne zrkadlovky pracujú so sklopným zrkadielkom, ktoré je umiestnené pred snímacím čipom (najčastejšie typu CMOS alebo CCD). To odráža svetlo, ktoré prejde objektívom, priamo do optického hľadáčika. V hľadáčiku reálne vidíte snímaný objekt v takom stave a kvalite, ako na výslednej fotografii. Pri stlačení spúšte sa totiž zrkadlo len preklopí (a narazí do zábrany, čo vydáva typické hlasité cvaknutie pri fotení) a svetlo prejde až na snímací čip. Moderné digitálne zrkadlovky bývajú vybavené aj LCD displejmi s funkciou živého náhľadu Life View.

Výkonné zrkadlovky aj zrkadlovky pre začiatočníkov

Pri výbere zrkadlovky zvoľte telo bez objektívu alebo cenovo výhodný kit s objektívom. K dispozícii je ich celé množstvo, vrátane ďalšieho príslušenstva pre zrkadlovky. Žiadané digitálne zrkadlovky v kompletnom cenovom rozpätí ponúkajú výrobcovia Canon alebo Nikon. Vyberte si zo zrkadloviek pre začiatočníkov alebo z vysoko výkonných modelov pre náročných.

Pomohla vám táto informácia?
Tento formulár slúži len na hodnotenie informácií v popise vyššie.
Ak máte otázku k produktom, službám, doprave, či inú požiadavku, využite zákaznícku podporu.
Čo by sme v ňom mali zlepšiť? Chýba vám tu niečo? Je niečo uvedené zle? Podeľte sa.
Pozrite sa na produkty zoradené podľa ceny od najlacnejšieho v kategórii lacné digitálne zrkadlovky Produkty zoradené od najdrahšieho po najlacnejší hľadajte v kategórii najdrahšie digitálne zrkadlovky Tovar zoradený podľa predajnosti od najviac po najmenej predávaný nájdete v kategórii najpredávanejšie, najlepšie digitálne zrkadlovky Produkty zoradené podľa hodnotenia používateľov od najlepšieho nájdete v kategórii digitálne zrkadlovky recenzie
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií