AD 1. týden květen P&G boost

Diskusia k 22" Orava LT-620

Zobraziť katalóg
22" Orava LT-620 - Televízor

Diskusia k 22" Orava LT-620

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa 22" Orava LT-620, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu 22" Orava LT-620 ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k 22" Orava LT-620 vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.

Co znamená parametr "Zásuvka USA"? Půjde mi televizor zapojit do české zásuvky?

Dobrý deň. Dá sa TV ovládať bez ovládača? Podmienka pre TV do výkonu trestu. 22 palcov a ovládanie bez ovládača, teda gombíkmi priamo na TV. Prípadne aký TV spĺňa tieto parametre? Dík.

Dobrý den, prosím o radu jaký držák na stěnu koupit k této televizi. Děkuji

Dobrý den, znepokojuje mne údaj: typ zásuvky- USA ??

Ma aj tento model tu istu chybu ako Orava LT-615 ? Popis chyby LT-615: Ked sa prehrava MKV video subor cez USB s rozlisenim 1920x800 tak TV neudrzi tento povodny pomer stran a zdeformuje obraz.

Dobry den ma televize odlozene vypnuti?

Dobrý den, je možné na této tv přehrávat ve smyčce (do nekonečna) video soubory? Jaké typy souborů jsou podporovány? Děkuji za reakci.

Opravdu má tato Tv Kompozitní vstup? nebo jde o chybu.

P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií