AD elektro Star Wars

Diskusia k 24" Zowie by BenQ XL2411

Zobraziť katalóg
24" Zowie by BenQ XL2411 - LCD monitor

Diskusia k 24" Zowie by BenQ XL2411

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa 24" Zowie by BenQ XL2411, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu 24" Zowie by BenQ XL2411 ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k 24" Zowie by BenQ XL2411 vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.

Dobrý den, koupil jsem si tento monitor, ale po zapojení nemohu ve windowsu nastavit frekvenci více jak 60hz. Kabel mám DVI- Dual link, ovladače jsou aktualizovány. Je možné že je vadný kus ? Nebo se musí něco nastavit v monitoru ?

Dobry den chci se zeptat jestli propojim monitor s grafikou Sapphire rx 480+ OC 8Gb ? dekuji

Dobrý den, tento monitor mam 6 dni a nejsem snim moc spokojeny mohl bych ho vratit ? popřípadě vyměnit ?

Dobrý den, mám notebook lenovo y50-70 (grafika: gtx 860m 2gb) a chtěl by jsem se zeptat jestli dokážu z tohoto monitoru dostat všech 144hz jestli že ne tak popřípadě kolik. Již jsem se ptal hodně lidí a skoro všichni řekli něco jiného, tak se ptám tady. Děkuji za odpověd.

Zdravim kupil som tento monitor uz davnejsie .. vtedy som mal GPU 1080 .. teraz som kupil 2070rtx a zistil som ze ta nema DVI dual .. cize neviem vyuzit 144hz kedze to mam napojene cez HDMI kabel a ten pusta len 60hz ako to mam riesit ?

Dobrý chcel by som sa informovať ohladom rozmerov skrutiek monitoru na stojan lebo moje sa mi stratily a teraz neviek ake mam zakúpit a kde.. Ďakujem vopred

Bude 144hz fungovať s nvidia gtx 1080? Ako dosiahnúť čo najlepších 144hz? ak nie je DVI súčasťou, ktorý kábel doporučujete?

Dobrý deň chcel by som sa spýtať či by sa tento monitor dal prepojiť s 4k monitorom poprípade co by to robilo

Dobrý den, chtěl bych se zeptat, jestli jsou v tomto monitoru Integrované reproduktory? Děkuji za odpověď.

Dobrý den,mam otazku je v baleni zabaleny display port ?

123...
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií