AD elektro Star Wars

Diskusia k 27" Acer KA270HAbid

Zobraziť katalóg
27" Acer KA270HAbid - LCD monitor

Diskusia k 27" Acer KA270HAbid

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa 27" Acer KA270HAbid, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu 27" Acer KA270HAbid ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k 27" Acer KA270HAbid vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.

Chci se zeptat čím se prorojuje tento monitor s pc. Díky za odpověď

DOBRÝ DEN, JE SOUČÁSTÍ MONITORU I PROPOJOVACÍ HDMI KABEL?

Mate spravny obrazok pri tomto lcd ? na stranke aceru je pod tymto oznacenim uplne iny lcd s velmi hrubymi ramikmi. Odkaz do neznáma

Dobrý den, který 27 palcový doporučujete, moji favorité jsou tento Acer a Philips 273V7QDSB. Děkuji.

Prosím Vás, aký typ VESA zavesenia sa dá použiť na tento monitor, lebo ani stránka firmy Acer to nepíše. Ďakujem za porozumenie.

Zdravím, chci se jen zeptat, zda má tento monitor tenký (minimalistický) rámeček, jak je v popisu, anebo standartní ? Proč se ptám, jednoduše jsem našel stejné typy, ale né u všech byl právě ten minimalistický, pro mne je to důležité,Předem děkuji za odpověď.

P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií