AD elektro Motorola EDGE 50

Diskusia k 27" ViewSonic VX2758-2KP-MHD Gaming

Zobraziť katalóg
27" ViewSonic VX2758-2KP-MHD Gaming - LCD monitor

Diskusia k 27" ViewSonic VX2758-2KP-MHD Gaming

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa 27" ViewSonic VX2758-2KP-MHD Gaming, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu 27" ViewSonic VX2758-2KP-MHD Gaming ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k 27" ViewSonic VX2758-2KP-MHD Gaming vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.

dobrý den, podporuje monitor DisplayPort 1.4?

Dobrý den, jak dlouhý je napájecí kabel?

Dobrý den, co znamená, že monitor má barevné pokrytí (sRGB) 131 %? Že má 100 % pokrytí (neuvedeného) Adobe RGB? Nebo něco jiného?

Vypadá to, že mám s monitorem problém, po nějaké době práce na PC, mi monitor jakoby blikne a zčerá. Přestane fungovat tlačítko na zapnutí monitoru, nejde monitor vypnout, ani zapnout, pořád je v zapnutém stavu a na nic nereaguje. Pokud vyndám kabel co jde do pc z pc a zpět, nic se neděje. Musím monitor vyáhnout z napájení a pak restartovat cele PC, aby monitor opět naběhnul a normálně fungoval. Nevím, zda je problém v PC, nebo monitoru, ale mě přijde, že spíš v tom monitoru. Monitor mám od cca února 2021. Je nějaká možnost ho "rychle" reklamovat, namám bohužel zakoupenou výměnu kus za kus. Děkuji

Doporučujete k Xbox Series X?

Dobrý den, má monitor nějakou obdobu funkce shadow boost, kdy ve hrách zesvětlí tmavé plochy? Ze zkušenosti vím, že Asus i LG monitory to mají a funguje to mnohem lépe, než jen zvýšit gamu.

Dobrý den, zajímalo by mne zda je monitor vhodný i pro úpravu fotografií. Jde mi hlavně o věrnost barev. Děkuji.

Dobrý den, bude monitor v blízké době na skladu? Nebo již nebude možné ho zakoupit? Děkuji za odpověď

Dobrý deň, vážené kontakt-centrum, mám otázku ohľadne dodania tohto monitoru v rámci mojej objednávky. Pri objednávke pred týždňom mi figuroval dátum 14.1.2020, potom sa dodanie posunulo na 21.1.2020 a teraz na Vašich stránkach figuruje tento monitor ako nedostupný. Kedy očakávate, že bude monitor možné doručiť? Sú nejaké problémy s Vašim dodávateľom a odporúčate radšej zrušiť objednávku a kúpiť iný monitor? Vopred ďakujem za Vašu odpoveď.

Dobrý den, koupil jsem si tento monitor a uvnitř je pouze Hdmi kabel. Umožňuje tento přiložený Hdmi kabel využít 144Hz? Někdo mi tvrdí, že musím koupit display port kabel?

12
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií