AD elektro Star Wars

Diskusia k 32" AOC CQ32G1

Zobraziť katalóg
32" AOC CQ32G1 - LCD monitor

Diskusia k 32" AOC CQ32G1

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa 32" AOC CQ32G1, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu 32" AOC CQ32G1 ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k 32" AOC CQ32G1 vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.

Dobrý den, Chci se optat, jaký rozdíl je mezi tímto a v odkaze uvedeném monitoru? Případně jaký je v tomto benefit, když je dražší o více než 2 700 korun? Předem děkuji za odpověď.

Dobrý deň, Chcem sa spýtať či mi takéto rozlíšenie utiahne moja grafická karta GTX 1050 Ti 4GB?

Dobrý deň, je možné pri kúpe monitora dostať zadarmo slúchadlá AOC GH200, ako pri ostaných modeloch? Ďakujem za odpoveď

Dobry den, ak spravne chapem podla parametrov tak tento monitor neobsahuje stojan s nastavitelnou vyskou. Chcel by som sa ale spytat ci by bolo mozne stojan jednoducho vymenit so stojanom tohoto monitoru ktory uz vlastnim: https://www.alza.sk/24-aoc-24g2ubk-d5734673.htm#recenze

Dobry den chci se zeptat doporučil by jste mi tento model k ps5 ?

Dobrý deň ,chcel by som sa spýtať, že tento monitor má podľa oficiálnej stránky 2 typy odozvy (MPRT-1ms , GtG-4 ms). Chcel by som sa spýtať aký je v tom rozdiel, respektíve, na kt. z týchto 2 záleží najviac.

Dobry deň. Chcel by som sa opýtať či ma 32 palcov velkost na vykon. Teda či budem mať menej fps pri tomto monitore ako pri 27 palcovom tiež 2K. Planujem graficku kartu rtx 3070. Ďakujem

Zdravím, je tento monitor vhodný k PS4? Popř. jaký monitor by jste mi doporučili. Předem děkuji za odpověď.

Dobrý den, je tento monitor g-sync Compatible?

Dobrý den, chtěl bych se zeptat, zda je tento monitor optimální volba na práci v modelovacích programech, např. Revit, ArchiCad. Předem děkuji za odpověď.

123...
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií