Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.
AD květen univerzal AD 1. týden květen

Diskusia k 32" BenQ EW3270ZL

Zobraziť katalóg
32" BenQ EW3270ZL - LCD monitor

Diskusia k 32" BenQ EW3270ZL

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa 32" BenQ EW3270ZL, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu 32" BenQ EW3270ZL ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k 32" BenQ EW3270ZL vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.

Je vhodný na hranie hier? Prípadne ktorý monitor v tejto cenovej relácii je vhodnejší?

Zdravim, vie mi niekto povedat, kto sa na tomto monitore aj hra ci zaznamenal tearing? pripadne nejaky problem? napriklad bleeding na ciernej ploche? rozmyslam, ze si ho kupim na hranie, filmy a pracu, je podla Vas vhodny na tieto veci? Hry myslim nieco ako Witcher 3, Fallout 4, Wolfenstein 2, Metro seriu a podobne. dakujem

Zdravim, vie mi niekto povedat kto vlastni tento monitor ci aj tento tak velmi hreje? dik

Zdravim je pravda, ze monitor funguje len na 59 HZ? Docital som sa, ze ked sa nastavi na 60 HZ tak sa prepne aj tak na 59.

Dobry den, pouziva ho niekto iba na hry? je vhodny? dik

Zdravim, pouziva ho niekto aj na hry? je dobry? obraz nie je rozmazany? dakujem

Dobry den, spotreba je naozaj az 70W ? Nie je to preklep? zda sa mi to velmi vela nakolko ine monitory zeru o dost menej a tento je energeticka trieda B.

Dobry den. Da sa prosim Vas vypnut funkcia monitora, ktora sama od seba meni brightness podla okoliteho svetla? Musi to byt neprijemne, ked sam od seba si zmysli a zmeni svetlost obrazovky. Dakujem

Dobrý den. Výbavou se mi papírově tento monitor líbí. Chtěl bych ho užívat na hraní. Podporuje tento model AMD freesync? Popř. Můžete doporučit v podobné cenové relaci vhodnější? Hledám alespoň 1440p s freesync. Děkuji. Pěkný den.

Dobrý den. Mám dotaz - konektor HDMI tohoto monitoru má 19 nebo 29 pinů? Mám v PC konektor s 19 piny, bude možnost tento monitor připojit a využít WQHD rozlišení? Děkuji za radu. F.D.

P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií