AD elektro Star Wars

Diskusia k 32" JVC LT-32VH52J

Zobraziť katalóg
32" JVC LT-32VH52J - Televízor

Diskusia k 32" JVC LT-32VH52J

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa 32" JVC LT-32VH52J, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu 32" JVC LT-32VH52J ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k 32" JVC LT-32VH52J vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.

Prosím jde ovládat i přes telefon jako jdou i jiné smart Tv?Děkuji.

Poradí někdo jak na této televizi sledovat VOYO prosím.

Ja vam poradim jak udelate precislovani.Mel jsem to same.Napsal jsem e mail technikovi JVC a ten mi poslal presny navod jak postupovat.Stanice je treba zaradit do seznamu oblibenych.a upravit nastaveni.

Televizor 32" JVC LT-32VH52J - jde přehrávat pomocí Hbb TV pořady z ivysílání České televize?

Nemohu za boha uložit pod číselné tlačítka na ovladači(1-9) tv programy. Na všech mám čt-1 Jinak ale programy jsem se přeskládal v seznamu jak jsem chtěl.

Dobrý den, po prvním spuštění TV jsem chtěl sledovat internetovou TV, ale píše mi to Pro přehrávání videa je považován doplněk Adobe Flash Player. Lze ho do TV stáhnout a nainstalovat? A pokud ano, jakou verzi? Děkuji.

Mohu připojit i klávesnici?Děkuji.

P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií