AD elektro

Diskusia k 65" Samsung QE65QN95A

Zobraziť katalóg
65" Samsung QE65QN95A - Televízor

Diskusia k 65" Samsung QE65QN95A

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa 65" Samsung QE65QN95A, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu 65" Samsung QE65QN95A ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k 65" Samsung QE65QN95A vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.

Garantujete najlepšiu cenu, no najlepšia určite nie je. Momentálne v Planeo 1825€, čo je o 94€ menej ako Alza! Tak tomu sa povie ,,garancia"...??

Dobrý den, má TV Airplay 2 a je mezi aplikacemi také Kuki TV? Případně, který Samsung v podobné kategorii má obě tyto vlastnosti? Díky

Dobrý deň, prosím o informáciu ohľadne farby TV. V popise TV je uvedená farba "sivá" Ale sivá je kde? zo zadu, je sivý stojan, predný celý rámik, spodný rámik. Jedná sa mi hlavne o to, aby bol predný rámik komplet čierny. TV som nemal možnosť vidieť na živo, prakticky nikde nieje vystavený. Podobný model s identickým označením, len na konci je "90" je napríklad popísaný ako farba čierna. Pre mňa osobne je sivý, alebo strieborný rámik okolo obrazovky dosť rušivý. Ďakujem za info.

Dobrý den, Ake jsou prosím rozměry připojovací části kabelu k one connect boxu a k televizi?

Dobrý den, který držák na tuto TV má nejmenší hloubku (tv je nejblíže ke stěně:-) ?

Asi stále není přítomný modul gigabit LAN, že? U TV za 80k by to mělo být asi trestné. A pro rýpaly, že pro 4k stačí fast ethernet nebo lépe wifi 802.11ac (5Gh), tak opravdu nestačí.

Dobrý den, chtěl bych se zeptat zda má tato TV streamovací službu xbox.

P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií