AD elektro Motorola EDGE 50

Diskusia k 75" Philips 75PUS8303

Zobraziť katalóg
75" Philips 75PUS8303 - Televízor

Diskusia k 75" Philips 75PUS8303

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa 75" Philips 75PUS8303, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu 75" Philips 75PUS8303 ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k 75" Philips 75PUS8303 vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.

Kupu Philips tv dôrazne nedoporucujem. Kúpil som si TV od tejto značky TV pred pár rokmi TV za 899 € čo v tej dobe boli TOP telky. Očarilo ma ambilight, technológia LED a smart funkcie. Bohu žiaľ už mi nejde žiadna funkcia z tak zvaných smart. Prvé čo mi prestalo ísť bolo YouTube. Po zisťovaní problému som zistil, že outube vydalo pre staršie tv aktualizáciu a Philips sa s nimi nedohodol a na mojej tv to nebolo podporované. Po zisťovaní možných príčin a možného riešenia má v Philips odkázali na YouTube. Že si to mám riešiť nimi. Tak ja si kúpim TV Philips so smart funkciami tie prestanú fungovať a mám si to riešiť ja. To ako keby ste si kúpili auto a po čase by Vám prestala ísť výbava a postupne by ste o ňu prichádzali. Nie je vydaná žiadna aktualizácia proste nič. Predávajú mačku vo vreci ale chváliť sa to hej. Po nejakom čase prestala ísť aj net tv a akékoľvek smart funkcie. ..... a zo smart tv sa stala obyčajná TV za 899€. Diky moc pani z Philips.

P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií