PET PET

Diskusia k Acer Nitro 5 Obsidian Black

Zobraziť katalóg
Acer Nitro 5 Obsidian Black - Herný notebook

Diskusia k Acer Nitro 5 Obsidian Black

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa Acer Nitro 5 Obsidian Black, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu Acer Nitro 5 Obsidian Black ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k Acer Nitro 5 Obsidian Black vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.

Dobrý den, o jaké HDMI se u tohoto ntb jedná ? Děkuji

Dobrý den aky sa tam nachadza linux napr .:Ubuntu

keď je tam Linux dá sa tam nainštalovať aj Windows?

Zdravím. Aký model RAM sa v notebooku nachádza? Resp. ak chcem rozšíriť o ďalšie GB, aký model mám zakúpiť? (Frekvencia, časovanie, channel, atp.). Ďakujem

Zdravím, chcel by som sa spýtať že či pri doplnení RAM strácam záruku.

Dobry den, V popisku mate uvedeno ze pocet pametovych slotu je 1. Nicmene Acer uvadi 2: Odkaz do neznáma Predpokladam ze chyba je ve vasem popisku. Prosim jen o objasneni.

Dobrý deň píše sa v informáciách ze je obsadený 1 slot z 1 8 GB ramkou. Sú tu teda 2 sloty alebo iba 1 a aj ten obsadený?

Dobry den, na netu jsem se dočetl, ze notebook při velké zátěži by měl vydržet na baterii něco málo přes hodinu. Ten, který jsem koupil vydrží v zátěži něco okolo půl hodiny. Je v tomto případě možnost reklamace? Diky za info.

Dobry den - Je USB-C port Thunderbolt compatible? - Kdyz doinstaluji vice RAM budu mit stale zaruku? Je tento pocitac Win 11 ready? Dekuji

Dobrý den, s čím NTB propojit pokud mám monitor Predator s porty - Display port a HDMI1,4? NTB má HDMI a USB-C. Tak aby rozlišení běželo na 144HZ. Děkuji

123...
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií