AD homeoffice AD homeoffice

Diskusia k Alza IEM Certified PC GTX1070

Zobraziť katalóg
Alza IEM Certified PC GTX1070 - Počítač

Diskusia k Alza IEM Certified PC GTX1070

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa Alza IEM Certified PC GTX1070, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu Alza IEM Certified PC GTX1070 ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k Alza IEM Certified PC GTX1070 vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.

Dobrý deň,chcel by som sa opýtať ako je to s ventilátorom,ktorý sa nachádza na vrchnej časti PC. Všimol som si,že sa ako jediný netočí.Odhadujem,že sa riadi teplotou ale niesom si istý.Ak nie tak ho treba zapnúť cez BIOS ? Ďakujem

Není trochu divné že máte napsané parametry fpsek nad 110 fps ,ale GTA V to rozjede jenom na 80 fps? Když se dívám tak u Battlefieldu máte napsáno že to pojede cca 120 fps při full hd a ultra detailech.Přitom si myslim že BF1 je víc graficky náročnější než GTA V. Zdá se mi to jako chyba,protože všechny hry co tu udáváte tak mají šlapat přes 100fps,při grafické kartě GTX 1070.Předem děkuji za odpověď.

dobrý den chci se zeptat na kolik FPS to utáhne pubgs a na jaké rozlišení

v popisku mate chybu, neb jen 8MB nema uz ani integovana grafika od intelu

Zdravím Alza IEM PC s GTX1080 nieje na alze kedy bude k dispozícii?

Nedal by sa odložiť jeden kus bokom ? :D mám až za týždeň výplatu

dobrý deň, chcel by som sa spýtať platí akcia black friday aj na IEM Certified GTX 1080?

dobrý deň , to chcem opýtať že maximálne koľko RAM môže ísť do tohto? ďakujem za odpoveď

Dobrý deň rád by som sa spýtal či je možné dať zo skrine dole nálepky ako tu z prednej strany ako aj na bočnej. Ďakujem ....

Ešte by som sa chcel spýtať, či by tento počítač bol k dispozícii do Vianoc, chcel by som to ako darček pre syna.

123
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií