P&G boost AD 1. týden květen

Diskusia k AlzaPower Airtunes Black

Zobraziť katalóg
AlzaPower Airtunes Black - Bezdrôtové slúchadlá

Diskusia k AlzaPower Airtunes Black

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa AlzaPower Airtunes Black, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu AlzaPower Airtunes Black ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k AlzaPower Airtunes Black vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.

Dobrý den, mám zkušesnost s APW Shpunty - u nich je prave sluchátko master a pravé slave, tzn levé se nedá pouzivat samostatně. Je u modelu Airtunes možné používat obě sluchátka samostatně (levé v uchu, pravé nabijí v krabičce/a naopak)?

Dobry den, jde nejak zjistit % stavu nabijeciho pouzdra? Nebo jak poznam dopredu ze pouzdro se blizi ke stavu vybiti a je potreba ho nabit?

Kdyz pisete, ze maji vydrz az 5 dni, znamena to, ze pokud je nebudu 2 tydny pouzivat musim je hned nabit?

Podobnost čistě náhodná ? :D Odkaz do neznáma

Dobrý deň, je možné dokúpiť iba jedno slúchadlo? (pozn. stratilo sa :-) ) Vďaka za odpoveď

Aké nastavenie equalizera je najlepšie/najvhodnejšie pre tieto slúchadlá aby hrali čo najlepšie?

mam s sluchatkami mensi problem na lavom svieti stale cervena led dioda skusal som vsetko co je napisane v manualy ani reset nepomohol

Dobrý den, dnes jsem si koupila tato sluchátka. Při nabíjení bliká na krabičce jen levá dioda. Když otevřu krabičku, červeně svítí dioda vždy jen u jednoho sluchátka. Když vyndám sluchátko, kterému svítí červená dioda, rozsvítí se dioda u toho druhého. Jakmile sluchátko vrátím, svítí dioda opět jen u toho prvního. Je to tak v pořádku? Děkuji.

dobrý deň. podporujú tieto slúchadla bezdratove nabíjanie Qi ?

Dobrý den, dnes jsem si koupila tato sluchátka a když je mám v uších obě, tak hraje jedno standardně a druhé velmi tiše. Když sluchátko se standardní hlasitostí dám do pouzdra, druhé přestane být tiché a hraje standardně. Mám už jedny APW sluchátka, ale obě hrají bez problému. Nemáte s tím někdo zkušenost? Je to vadný kus nebo to lze nějak nastavit? Díky :)

123...
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií