AD homeoffice AD homeoffice

Diskusia k AlzaPower AluCore Lightning MFi (C89) 2 m červený

Zobraziť katalóg
AlzaPower AluCore Lightning MFi (C89) 2 m červený - Dátový kábel

Diskusia k AlzaPower AluCore Lightning MFi (C89) 2 m červený

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa AlzaPower AluCore Lightning MFi (C89) 2 m červený, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu AlzaPower AluCore Lightning MFi (C89) 2 m červený ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k AlzaPower AluCore Lightning MFi (C89) 2 m červený vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.

Dobry den bude fungovat i se starsim modelem Iphone 7? Planuju tento rok upgrade na 14ku ale ten muj puvodni mi uz odchazi tzn ze to proste nereaguje pokazde na dobiti kdyz to zapojim do konektoru jenom nekdy coz znaci asi opotrebeni uz. Proto bych rad novy. Diky za odpoved.

Dobry den mam dotaz blbne mi u meho iphone7 posledni dobou nabijeni a vidim to na vadny jiz uz 4roky stary kablik napajeci USB-C baterii mam menenou ted na jare prave cerstve a mam stale 100% kondice nicmene planuji pristi rok upgrade na Iphone 14 popripade 13 ale rad bych kdyby mi rok aspon vydrzel ten co mam. Tudiz se ptam bude to dobre fungovat s Iphone 7? Mam takovou tu origo krabicku do te zasuvky tak jestli to tomu nebude vadit nerad bych kupoval i to kdyz uz to mam takove to jak zastrcim do zasuvky a do toho dam do USB klasickeho ten USB-C kablik bily takovy ten co je vzdy v baleni u iphonu. Aby to proste fungovalo spolu proste. A jinak je to kvalitni nabijeci kablik vyrovna se nebo predci ten co sem mel u toho pri koupi v roce 2017? Moc diky za odpovedi.

Dobrý den, existuje na tento kabel redukce na USB-C ?

P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií