PET PET

Diskusia k Amiko HD 8260+ CICXE

Zobraziť katalóg
Amiko HD 8260+ CICXE - Satelitný prijímač

Diskusia k Amiko HD 8260+ CICXE

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa Amiko HD 8260+ CICXE, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu Amiko HD 8260+ CICXE ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k Amiko HD 8260+ CICXE vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.

Je to aj pre satelit SKYLINK?

Dobrý večer, chcem sa opýtať, či by ste mi nemohli dodať odkaz s aktuálnou verziou firmwaru, nakoľko ten najaktuálnejší čo som nainštaloval neobsahuje slovenský a ani český jazyk.

Lze použít toto zařízení pro kartu SKYLINK VÝMĚNA / M7 ? (případně navrhnout podobný satelitní přijímač) Děkuji.

Dobry den, vlastnym tento prijimac,a planujem kupit dalsie. V mojom je aj DVB-C cize dig. kablovka. Na vasaej stranke nie je spomenute, ani v parametroch. Teda, je to Amiko 8260+, co ma aj DVB-C ? dakujem

Zdravím, kombo sat. a terestriálny prijímač Amiko HD 8260+ má Tuner DVB-T2 (H.264), DVB-T, DVB-S2, chcem sa informovať či sa dá prijímať 4.multiplex od Plustelky, ktorý v auguste prešiel z DVB-T na DVB-T2 tuším na kodek HEVC H.265 či je s ním kompatibilný.

P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií