Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Diskusia k AQ MP02WH

Zobraziť katalóg
AQ MP02WH - MP4 prehrávač

Diskusia k AQ MP02WH

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa AQ MP02WH, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu AQ MP02WH ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k AQ MP02WH vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.

Dobrý den, interní paměť je 4GB?

Dobrý den, chci se zeptat jen na nastavení hlasitosti, kdykoliv vypnu přístroj, tak sice zůstane na místě kde jsem skončila,ale hlasitost se mi vrátí na minimum....je to nějaká závada, nebo se s tím budu už navždy rozčilovat??

dobrý den, můžu si v přehrávači skladby seřadit pošle sebe, nebo se mi seřadil pouze automaticky abecedně?

Dobrý deň, ako si môžem nastaviť aby mi skladby hrali random?

Dobrý den, v popisu přehrávače se uvádí, že by měl přehrávat video ve formátu avi. Pokaždé se mi avi video načte, ale když ho dám spustit, tak se napíše že je neplatný formát. Nevíte, kde může být chyby. Děkuju za odpověď...

P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií