MS hokej BOOST JBL

Diskusia k ASUS F556UQ-DM914T hnedý

Zobraziť katalóg
ASUS F556UQ-DM914T hnedý - Notebook

Diskusia k ASUS F556UQ-DM914T hnedý

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa ASUS F556UQ-DM914T hnedý, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu ASUS F556UQ-DM914T hnedý ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k ASUS F556UQ-DM914T hnedý vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.

Dobry den, rozjede tento notebook hru Wolfenstein: The Old Blood a The New Older. Dekuji za odpoved

Dobrý den dalo by sa pridať video alebo viac fotiek. Poprípade ak ho niekto ma....

Zdravim zaujimalo by ma ci by tento ntb utiahol GTA 5 a na akom nastaveni. A preco nemate pri tomto ntb ako pri inych moznost polepu? Taktiez ma zaujima ze pri tomto pocitaci nieje moznost nastavenie pocitaca standart preco?

Dobrý den, 1. je možné vyměnit mechaniku za SSD? 2. GeForce 940MX má 2GB DDR3, nebo DDR5? Díky

Dobrý den chtěl bych notebook vysát ve vnitř od prachu,ale když odstraním všechny šroubky tak mi přijde jak by kryt ještě něco drželo a nasílu to rvát nechci.Takže jestli by bylo možné poslat nějaký návod jak na odstranění zadního krytu.

Dobrý den, chtěla bych se zeptat za jak dlouho bude skladem?

Dobry den, nemuzu najit licencni klic od Windowsu - muzete prosim ten klic poslat po predlozeni vydejniho listku (popr. jinych dokumentu potvrzujicich nakup)? Windows nalepka neni pritomna.

Dobrý den, chtěl bych se zeptat jak je možné, že na tomto notebooku se mi seká hra ArmA2: Operation Arrowhead, když na mém starém notebooku, který má procesor i3, grafiku GT 325M a 4GB RAM, se mi hra neseká skoro vůbec...díky za odpověď, zvažuji počítač vrátit

Zdravím, v hodnocení jsem četl, že je potřeba při hraní her přepnout procesorovou grafiku na "normální", chci se zeptat jak na to, díky moc

Znamená "Balenie použitého tovaru ASUS F556UQ-DM914T hnedý nemusí obsahovať príslušenstvo." že je možné, že pri kúpe nemusím ku notebooku dostať aj nabíjačku ?

123...
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií