AD elektro Motorola EDGE 50

Diskusia k ASUS MINING P106 6G

ASUS MINING P106 6G - Grafická karta

Diskusia k ASUS MINING P106 6G

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa ASUS MINING P106 6G, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu ASUS MINING P106 6G ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k ASUS MINING P106 6G vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.

stále nie je známe kedy sa dane karty naskladnia? máte tam info ze očakávané naskladnenie 15. augusta. Ale už je dávno september. Vďaka za odpoveď.

Chtěl bych se zeptat Alzy, kdy vůbec prodej začal, že už skončil? :-D

Zdravím, mám dotaz: bude Gigabyte P104-100 4G Mining Card..? A jaký to má vlastně realný důvod, že karty na těžení jsou jen na "živnosťák"...? Zaruční doba je mi celkem fuk..u těchto karet..

Dobry den. Pujde mi tato graficka karta Asus pripojit k PC od HP. Dekuji za odpoved. https://m.alza.cz/gaming/hp-pavilion-570?dq=4738245

Na webe je termín 29.11.2017 a stále nie je dostupnosť a možnosť kúpi. Ako to teda je s dostupnosťou? Budú tieto karty vôbec niekedy u Vás naozaj?

jaká je návratnost ? Vyplatí se to vůbec ?

Kedy viete REALNE naskladnit dane karty ?

Dobry den co je pod pojmem b2b zakaznik? Kdyz bwre na dirmu?

Dobrý deň, prosim vás kolko má táto karta výpočtový výkon pri tažbe ethereum v Mh/s ? Mám ešte ďalšiu otázku. Budete mať na sklade aj NVIDIA p104-100 ? Za odpoveď ďakujem.

A proč omezení prodeje pouze na b2b a IČO. A ostatní zákazníci nemají šanci?

12
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií