P&G boost Effaclar

Diskusia k ASUS ROG STRIX SCAR G G531GU-AL061T Black

Zobraziť katalóg
ASUS ROG STRIX SCAR G G531GU-AL061T Black - Herný notebook

Diskusia k ASUS ROG STRIX SCAR G G531GU-AL061T Black

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa ASUS ROG STRIX SCAR G G531GU-AL061T Black, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu ASUS ROG STRIX SCAR G G531GU-AL061T Black ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k ASUS ROG STRIX SCAR G G531GU-AL061T Black vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.

Dobrý den, nemal by mít grafiku 2070?

Jak to je, má číselnou klávesnici tento model 15 palců nebo ne? Nebo ji má umístěnou v touchpadu?

Je v tomto notebooku možné pridať ďalší disk, poprípade vymeniť SSD za niečo väčšie?

Dobrý den, má tento notebook 1x16gb nebo 2x8gb RAM?

Dobrý deň je tento model notebooku kompatibilný s touto pameťou : Crucial SO-DIMM 16 GB DDR4 2666 MHz CL19 Dual Ranked v prípade že by som zakúpil dva takéto moduly? Dakujem.

Dobry den, pred finalnou objednavkou tovaru, by som potreboval u tovaru potvrdit nasledovnu informaciu: nie je jasne specifikovane ci pri tomto ntb je klavesnica podsvietena len 1 farbou, alebo RGB tj ze sa farby daju nastavit. Mozete mi to prosim zistit, resp ak je to uvedene v navode tak poslat ten? Potrebujem to vediet naisto nech to potom zbytocne nevraciam. Ma to aj spodny RGB pasik pod notebookom? Pisal som aj do diskusie k ntb ale po tyzdni sa nikto neozval. Dakujem za pomoc.

Klavesnica je podsvietena 1 farbou, alebo sa meni, resp da nastavit?

Dobrý den, koupil jsem si tento notebook a mám problém s tím, že displej je připojen k integrované grafice která nepřináší maximální výkon, takže bych chtěl vědět jak to přepnout na dedikovanou grafickou kartu.

Nikde nevidím webku. Má tento noťas vůbec webku?

V popise sa hovorí aj o “Keystone”, avšak podľa mojich informácií ho tento notebook nemá. Je to pravda?

P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií