Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

mini AD Gaming mini AD gaming

Diskusia k ASUS RT-AX88U

Zobraziť katalóg
ASUS RT-AX88U - WiFi router

Diskusia k ASUS RT-AX88U

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa ASUS RT-AX88U, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu ASUS RT-AX88U ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k ASUS RT-AX88U vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.

Cena na alza.de je 303EUR, na alza.sk 390EUR ? To je omyl alebo zamer ?

Dobry den. Opravte si v specifikaciach tohto routera rozmery.Ma ich skoro dva krat vacsie ako udavate Vy. Dakujem. Gustoh

Zdravím, zaradte si tento router do kategorie routru se standardem AX. Když vyfiltruju zboží podle AX tam se tam tento router nezobrazi

Dobry den, funguje u tohoto modelu na aimesh node (uzlu) hostovska sit? U nizsich modelu (ac66,68u)routru asus jede pouze hostovska sit na aimash routru a na uzlech jiz ne-overeno u asus CR.

dobry den, mozem ho pridat do uz existujucej wifi siete a tym rozsirit pokrytie? napriklad zapojit do 5g lte wifi siete routra ?

dobrej ma tento routr funkci moznost aby mi prijmal jinaci internet z jine wifi a udelal mi doma dalsi wifi internet sit .

dobrej ma tento routr funkci i KLIENT ( aby mi prijmal jinaci internet-wifi a udelal mi doma dalsi wifi internet sit ) dekuji predem za odpoved

Jak to vypadá s VPN, pojede to plnou rychlostí nebo to bude rychlost brzdit? Pro informaci, VPN nainstalovaná přímo na PC jede třeba plnou rychlostí 200Mbit, VPN přes router (cena routeru asi 3k) asi 80Mbit...

Dobrý den, jakou verzi protokolu Samba pro sdílení dat z USB router podporuje? U N66U to je pouze zastaralá a ve většině systému defaultně zakázaná Samba1.

Dobrý den, umí tento router dual WAN, tedy současné připojení dvou poskytovatelů internetového připojení. Děkuji předem za odpověď.

12
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií