AD homeoffice AD homeoffice

Diskusia k ASUS ZENBOOK Flip UX360UA-DQ019T Rose Gold kovový

Zobraziť katalóg
ASUS ZENBOOK Flip UX360UA-DQ019T Rose Gold kovový - Tablet PC

Diskusia k ASUS ZENBOOK Flip UX360UA-DQ019T Rose Gold kovový

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa ASUS ZENBOOK Flip UX360UA-DQ019T Rose Gold kovový, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu ASUS ZENBOOK Flip UX360UA-DQ019T Rose Gold kovový ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k ASUS ZENBOOK Flip UX360UA-DQ019T Rose Gold kovový vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.

Tento NB je opravdu moc hezký a rád bych jej pořídil. Dokonce jsem uvolil, že bych to vydržel s tou zlatou barvou. Byl jsem na prodejně kouknout, jak asi taková zlatá vypadá, sice nic moc, ale v nejhorším by to šlo. Tak jsem se rozhoupal a NB koupil. Pak jsem si k tomu sedl a začal rozbalovat ... když jsem otevřel krásně zabalený NB, tak jsem si myslel, že to se mnou šlehne. NB totiž není zlatý, tak jak je uvedeno a vůbec se to nepodobá zlaté barvě na starších modelech ... jedná se o růžovou barvu a ať se na mě nikdo nezlobí, to prostě nemůžu mít. Dokonce ta barva nenašla dobré hodnocení u ženy, takže NB poputuje zpět. Nechápu jak mohl někdo takovou barvu nechat dát na tak nádherný NB. Pro koho je předurčen? Chápu, že když šel pochod Prague Pride, že se mohlo zdát, že v Praze jsou samý 4%, ale ty by si to asi také nekoupili. Škoda, že to nemáte vystavené na prodejně, aby bylo hned jasné ... Vyrábí se to ještě v šedivé a tak se ptám, bylo by možné objednat tento NB v té šedé? Chci ho!

Slovenská, alebo česká klávesnica?

je tento notebook aj s obalom?

Je možné dostať tento notebook s takými istými parametrami aj v inej farbe? Napríklad v šedej, ako pri iných konfiguráciach.

Je možno dodat tento výrobek s operačním systémem Windows 10 Pro ? Děkuji

P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií