AD elektro Motorola EDGE 50

Diskusia k AXAGO PCIS-50

Zobraziť katalóg
AXAGO PCIS-50 - Radič

Diskusia k AXAGO PCIS-50

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa AXAGO PCIS-50, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu AXAGO PCIS-50 ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k AXAGO PCIS-50 vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.

Dobrý den, jde do jednoho počítače zapojit 2 řadiče AXAGON PCIS-50, jde mi o to, že bych chtěl 2 nezávislá disková pole, tak otázka jestli se 2 řadiče na desce nebudou nějak hádat, děkuji

Podporuje to Sata 3.0? Pre SSDcka z 500mb/sec? Pokial mam dosku co ma iba Sata 2.0 a chcem kupit SSD, existuje nejake lacnejsie a efektivnejsie riesenie, ako ziskat aspon 1 Sata 3.0 port? Raid nepotrebujem, potrebujem len Sata 3.0 port.

Jen se zeptam. Umi tento řadič pracovat v modu AHCI? Dekuji za odpoved. P. Sedlacek

Dobry den. Radič sa rozpoznava uz v biose ? alebo az v operacnom systeme ? Potrebujem si rozsirit porty na PC na ktorom mi bezi freenas software. Da sa vsetky disky vidiet v biose ihned po namontovani a prvom boote ? alebo tam treba vzdy niaky softwareovy driver ?

Dobry den, dela tento radic RAID1 pole citelne i jinde nebo jen na tomto radici? Pokud po havarii radice vyjmu disk a pokusim se ho nacist v jinem compu, zachranim sva data nebo je tento RAID1 citelny jen na tomto radici? Pokud ne jaky radic s RAID1 by jste mi doporucil abych mohl zachranit sva data v pripade selhani radice? Samozrejmne zalohuji nicmene RAID1 je fajn doplnek,Diky moc ;-)

Je to PCI nebo PCI Express? "Připojení řadiče k PC PCIe 2.0"

Mám základnú dosku Ipiel LA3, používam tento starší pc iba na ukladanie foto a video, chcem si tam dať ďalšie 4 HDD iba na dáta, pôjde mi to? Bude kompatibilná s MB

Dobrý den, je možné s pomocí této karty připojit 3Tb disk ke staršímu MTB? Děkuji

Lze tuhle věcičku rozeběhnout na Ubuntu 17.04+? Byť bych do budoucna třeba oželel RAID.

Dobrý den. Tuto kartu opravdu nepodporuje Windows 10?

12
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií