AD elektro Star Wars

Diskusia k Beats PowerBeats Pro čierne

Zobraziť katalóg
Beats PowerBeats Pro čierne - Bezdrôtové slúchadlá

Diskusia k Beats PowerBeats Pro čierne

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa Beats PowerBeats Pro čierne, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu Beats PowerBeats Pro čierne ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k Beats PowerBeats Pro čierne vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.

dobry den. prosim vas, ake kodeky podporuju tieto sluchatka? je to iphonacka klasika AAC a zvysok ma smolu = SBC alebo to konecne bude mat aptX resp. aptX HD [LDAC ani nespominam] vdaka mam ich predobjednane, ale zacinam vahat prave kvoli tomu, ze vysli OnePlus Bullets Wireless 2 za 100€ a tie aptX HD maju

dobrý den. kdy očekáváte zboží ?

Dobrý den, rád bych se zeptal jaké budou barevné možnosti.

Párování bluetooth manuál . K oupil jsem bez...

zdravím. chcel som sa spýtat ci sa dá dokupit nabijaci kabel. originál sa mi stratil. Dakujem

Dobrý den, chtěl bych se zeptat zda budou sluchátka dostupná i v barevné variantě Navy modrá? Děkuji

Dobry den, Je mozne sluchatka pouzivat aj na plavanie v bazene? Alebo sa vodeodolnostou mysli len napr dazd pri behani?

Dobrý den. Opakovaně se mi stává, že telefon (s Androidem) sluchátka "nenajde", zařízení se nedaří připojit. Mám je teprve druhý den. Co s tím? Mám je reklamovat? Postupuji dle pokynů v návodu i aplikaci.

Kde se dají koupit originální náhradní silikonové nástavce (ušní koncovky) na sluchátka Powerbeats?

Dobrý den, Budou tyto sluchátka fungovat se Samsung S8+ nebo si budu muset pořídit novější mobil? A dále jsem nepochopil podporovaný formát AAC. Budu si moct přehrát i jiné formáty včetně filmů? Mp3, mp4 atd.. Děkuji

123
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií