PET AD homeoffice

Diskusia k BenQ TH670

Zobraziť katalóg
BenQ TH670 - Projektor

Diskusia k BenQ TH670

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa BenQ TH670, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu BenQ TH670 ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k BenQ TH670 vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.

Dobrý den, nemohu nikde najít rozměry projektoru.

Dobrý den. Zvažuji koupi data projektoru BENQ TH670. Umístění zvažuji na stropní držák. Je možní projektor otočit o 180° tak aby byl zavěšený, tzn.: umí otočit obraz a přizpůsobit ho této poloze?

Dobrý den. Zvažuji koupi data projektoru BENQ TH670. Umístění zvažuji na stropní držák. Je možní projektor otočit o 180° tak aby byl zavěšený, tzn.: umí otočit obraz a přizpůsobit ho této poloze?

K projektoru BenQ TH670 potřebuji ještě brašnu. Jaký typ? Děkuji

Koupil jsme pouzity projektor. Dle ceny, ktera byla jen malo nizsi jako projektor novy, sem usoudil, ze je to zrejmne novy projektor, jenom rozbaleny, vyzkouseny a vraceny. Po rozbaleni prislo prekvapeni. Projektor Optoma v krabici Acer zatoceny do bublinkove folie. Veskera vybava: sitovy kabel. Bez dalkoveho, bez krytky cocky, nic.. Dle stitku projektor dva roky stary. Na zakaznicke lince klucina, ktery neumi resit nestandardni situace, jenom mlel naucene fraze. V nedeli jsem vracel nove zakoupeny projektor. Bez reci ho vzali. Pan u pokladny se ani neobtezoval skontrolovat co vracim. Moh jsem tam dat cihlu misto projektoru. Prepokladam, ze to bez dalsi kontroly soupli do dalsiho prodeje.

Mohu přehrávat filmy přímo z USBčka?

podporuje HDMI CEC? v praxi me zajima, jestli pujde zapnout stejnym ovaldanim jako receiver.

Dobrý den. Nikde jsem se nedočetl minimalni a maximalni projekcni vzdalenost. Dekuji

Dobry den, jak velky obraz projektor vytvori kdyz bude 4m od steny?

P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií