AD elektro Motorola EDGE 50

Diskusia k BigBen PS4 Stereo-Headset v3 – biele

Zobraziť katalóg
BigBen PS4 Stereo-Headset v3 – biele - Herné slúchadlá

Diskusia k BigBen PS4 Stereo-Headset v3 – biele

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa BigBen PS4 Stereo-Headset v3 – biele, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu BigBen PS4 Stereo-Headset v3 – biele ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k BigBen PS4 Stereo-Headset v3 – biele vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.

Dobrý den, dnes jsem si vyzkoušel tato sluchátka do notebooku. Zvuk sice funguje perfektně, ale mikrofon je hluchý, při testování je stále slyšet "defaultní mikrofon" z notebooku, nikoliv ze sluchátek. Kupoval jsem si tento produkt právě i kvůli komunikaci přes mikrofon. Mikrofon je v poloze "ON", v nastavení zvuku však tento mikrofon není ani na výběr, je tam na výběr pouze defaultní mikrofon z notebooku. Lze nějakým způsobem mikrofon zprovoznit na notebooku, "zviditelnit jej" v nastavení?

Dobrý den, sluchátka jsem pořídila k pc (je uvedené, že to je možné), ale díky 1 zakončení jacka 3,5 pro zvuk i mikrofon, tak mikrofon nefunguje. Vyřeší tento problém rozdvojka pro zvuk + mikrofon? Děkuji.

Dobrý deň, chcem sa opýtať ze ci tieto sluchatka majú aj USB a koľko majú 3,5 mm jackov

P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií