AD elektro Star Wars

Diskusia k BOSCH KGE49VI4A

Zobraziť katalóg
BOSCH KGE49VI4A - Chladnička

Diskusia k BOSCH KGE49VI4A

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa BOSCH KGE49VI4A, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu BOSCH KGE49VI4A ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k BOSCH KGE49VI4A vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.

Tato lednice mě podle parametrů dost zaujala. Jsem ale zmatený z fotek. Evidentně jde o fotky různých lednic. Je mezi fotkami vůbec vyobrazena nabízená lednice?

Dobrý den, je prosím možné si tuto lednici někde prohlédnout naživo?

Zdravím. Je možné chladničku umiestniť do priestoru 78 cm x 67 cm

Dobrý den, lze lednici postavit z jedné strany (levá strana by navazovala na kuchyňskou linku) bez mezery? Umožňuje technologie takto lednici používat? Děkuji.

Dobry den, maji panty pri otevreni doraz/zarazku? Dekuji

Dobrý den, zajímalo by mne, ke kterému typu lednice Bosh se vztahují detailní fotky v popisku, detaily se mi líbí a ráda bych viděla celou lednici. Děkuji.

Dobry den, je soucasti lednice i drzak na lahve, jako na fotce? a pokud ano, pojme dvoulitrovou pet lahev? ci alespon litr a pul? diky za odoved

Dobrý den, vybrali jsme si lednici a to se službou platba na třetiny, ale potřebujeme lednici přivést a odvést starou, ale nelze nám tento způsob zvolit, jak postupovat. Děkuji Rozmahel

Dobry den, treba low frost odmrazovat alebo je to ako no frost bez udrzby?

dobry den, vzhladom na integrovane drzadlo potrebujem vediet, ci su panty volitelne a da sa otocit smer otvarania dveri, alebo musia byt len vpravo bez moznosti zmeny ?

P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií