AD květen univerzal P&G boost

Diskusia k BOSCH SPV24CX00E

Zobraziť katalóg
BOSCH SPV24CX00E - Vstavaná umývačka riadu

Diskusia k BOSCH SPV24CX00E

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa BOSCH SPV24CX00E, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu BOSCH SPV24CX00E ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k BOSCH SPV24CX00E vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.

ako si objednám a vyberiem dekoračnú dosku a umývačku riadu

Jsou v přislušenství také hadice pro napojení na vodu a odpad?

Dobrý deň, aké programy má umývačka? Má aj krátky program? Ďakujem

Dobrý den, ponúkate I službu vynesení do patra a odvoz starého spotrebica (vrátane odnesení z patra)? demontáž a montáž zařídíme sami.

je možné instalovat myčku do kuchyně ikea? a instalovat dekorační panel od nich?

ma myčka funkci automatickeho otevřeni dekuji

Má tato myčka signalizaci chodu na podlahu?

Chci upozornit, že BSH, jako dovozce Bosch/Siemens, k výrobku nedodává ani anglický ani český návod a to je tedy opravdu šlendrián a firma by se mela stydět! Jinak je uvnitř asi "tuna" papírových návodů. Jen ne žádný v rozumném jazyce. Snad někomu pomůže němčina....

Tak mycka dorazila. Bohuzel vypada trochu jinak nez na obrazku. Celni plocha je plechova a nad ni cerna cast s uchytem pro jeji otevirani. A ona cerna cast nema finisovany povrch a nejake zakryti chybi (nebo alespon v mem baleni nebylo). Tak nevim jestli si Bosch predstavuje, ze truhlar (kuchynar) udela desku pres celou celmi cast s vyriznutym otvorem pro misto kde se dvirka oteviraji. Pokud je to tak, tak si klidne k cene mycky pripoctete tak tisicovku... Doufam ale ze to tak neni a jako u jinych mycek, tu bude kryt horni casti dvirek. Dejte mi pls vedet, jak to tedy je.

Ze jsou ke zbozi prilozeny navody v 11 jazycich je sice pekne, ale tak nejak ten v cestine i v anglictine chybi... pak musi clovek googlit cesky navod, protoze ta nemcina mu nejak nejde pres zobak. Ne, ze by byl na ty 4 tlacitka potreba, ale stejne...

12
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií