PET PET

Diskusia k Braun Series 9 Pro 9477cc Silver

Zobraziť katalóg
Braun Series 9 Pro 9477cc Silver - Holiaci strojček

Diskusia k Braun Series 9 Pro 9477cc Silver

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa Braun Series 9 Pro 9477cc Silver, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu Braun Series 9 Pro 9477cc Silver ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k Braun Series 9 Pro 9477cc Silver vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.

Hcel som sa spytat že ak nebudem po vyskusani holiaceho strojčeka spokojný či ho môžem do 14 tích dní vrátiť z hygienických dôvodov.Samozrejme by som ho dôkladne vyčistil. Vopred

Braun Series 9 PRO+ jaky je prosim rozdil mezi verzi + a normalni verzi?

Braun Series 9 Pro 9477cc Silver Dobrý den, po rozbalení krabice s výše uvedeným strojkem jsem zjistil, že v krabici není návod. Bohužel ani na webu Alza jsem jej nenašel. Prosím o informaci, kde návod seženu. Děkuji

Dobrý den, jak je to s Cashbackem? Je v tomto případě 1 000 Kč, a kdo a jak ho vyplácí? Predem děkuji za odpověď

Dobrý den, bude ještě skladem za akční Black Friday cenu? Popř. kdy? Děkuji, Martina

Dobrý den, prosím o zodpovězení dotazu, zda tento strojek opravdu je schopen oholit i 5 - 7 denní strniště, jak deklaruje výrobce Braun? Díky za odpovědi.

P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií