AD elektro Star Wars

Diskusia k Canon EOS M100 telo čierny

Zobraziť katalóg
Canon EOS M100 telo čierny - Digitálny fotoaparát

Diskusia k Canon EOS M100 telo čierny

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa Canon EOS M100 telo čierny, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu Canon EOS M100 telo čierny ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k Canon EOS M100 telo čierny vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.

Chtěl bych nahlásit chybu popisku, nebo aspoň si myslím že fotoaparát není metr široký...

Dobrý deň chcem si kúpiť na alze Canon EOS M100 telo, vlastním objektív EFS 24mm bude tento objektív kompatibilný s daním fotoaparátom. Ďakujem za odpoveď

Dobrý deň, keďže súčasťou ponuky nie je výmenný objektív, rozumiem tomu, že je treba nejaký dokúpiť. Preto sa chcem opýtať, či v prípade daného fotoaparátu (Canon EOS M100) pri fotografovaní nerobí problém, že po zapnutí samotného fotoaparátu treba pomocou osobitného tlačidla uviesť do chodu ešte aj objektív? ("Nastaviť objektív do pozície snímania”, ako je to napr. v prípade fotoaparátu Canon EOS M10.) Som fotograf úplný amatér a tak ma aj zaujíma, či je vôbec možné fotografovať týmto fotoaparátom aj bez prídavného objektívu a aké budú výsledky a či výsledné fotografie nebudú úplne znehodnotené. V poslednom rade ma zaujíma, či je daný model k dispozícii pre nahliadnutie v Bratislavských showroomoch. Vopred ďakujem za odpoveď.

P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií