AD elektro Motorola EDGE 50

Diskusia k CONNECT IT TwinArm Basic Alfa

Zobraziť katalóg
CONNECT IT TwinArm Basic Alfa - Držiak na monitor

Diskusia k CONNECT IT TwinArm Basic Alfa

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa CONNECT IT TwinArm Basic Alfa, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu CONNECT IT TwinArm Basic Alfa ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k CONNECT IT TwinArm Basic Alfa vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.

Dobrý den, unese tento držák na monitory tento model monitoru?? :24" Acer KG241QPbiip Gaming

Zdravím. Mám dotaz... Jdou ty VESA držáky otočit o 90° aby monitor byl na výšku? Díky za odpověď.

zdravim mam dotaz. mam pomerne starsi monior a netusim jestli by na nej sel tento stojan. monitor ma na zadech 4 prostory na srouby. prosim o odpoved protoze ja se v tom moc nevyznam.

vejdou se? vejdou se tyto dva monitory? 32" AOC CQ32G1 24" AOC C24G1

Dobrý den, chci se zeptat, zda je možné každý monitor natočit na opačnou stranu, tzn, držák připevnil do prostřed stolu a z každé strany by mohl mít jeden člověk jeden monitor

Dobrý deň, možno hlúpa otázka.. ale rád by som sa poradil. Je možné na tento držiak prichytiť tieto dva monitory?https://www.alza.sk/21-5-acer-k222hqlbd-d528911.htm Ďakujem za odpoveď. :)

V popisu zboží napsáno: "CONNECT IT TwinArm Basic Alfa " a hned pod tím "Klíčové vlastnosti držáku CONNECT IT SingleArm Basic" Tak čeho jsou to tedy vlastnosti nebo jaký je tento produkt tedy správně typ?

Asi docela hloupá otázka, ale raději se zeptám. Jsou dodávány šroubky, nebo si nějaké musím koupit? K monitoru jsem žádné neobdržel.

P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií