AD elektro AD elektro

Diskusia k Corsair SPEC-01 Red LED Carbide Series čierna s priehľadnou bočnicou

Zobraziť katalóg
Corsair SPEC-01 Red LED Carbide Series čierna s priehľadnou bočnicou - PC skrinka

Diskusia k Corsair SPEC-01 Red LED Carbide Series čierna s priehľadnou bočnicou

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa Corsair SPEC-01 Red LED Carbide Series čierna s priehľadnou bočnicou, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu Corsair SPEC-01 Red LED Carbide Series čierna s priehľadnou bočnicou ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k Corsair SPEC-01 Red LED Carbide Series čierna s priehľadnou bočnicou vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.

Dobry den, mel bych otazku... Mam takovy problem zajimalo vy me kde se da sehnat takovy originalci vetracek ktery je nainstalovan v teto skrini prootze vlastnim tuhle skrin a chtel jsem dat 2 vetrak na predni sranu te case takze jsem koupil ten samy akorat uz se vyrabi v cernem provedeni (proste ten plast neni pruhlendy jak u toho puvodniho ) mohl by mi nekdo poradit kde sezenu ten originalni vetracek vazne to vypada strasne kdyz je kazdy jiny dekuji :)

Dobrý den chci se zeptat jaký přesný typ ventilátoru je nainstalován ve přední části skříně. Děkuji

Dobrý den chci se zeptat jestli do této case se vejde toto vodní chlazení na procesor NZXT KRAKEN X31

Dobrý den chci se zeptat jestli do této case se vejde toto vodní chlazení na procesor Cooler Master Seidon 240V? A jestli se tam vejde tak do jaké části case se má instalovat? Předem děkuji za odpověď.

Dimensions 447mm x 200mm x 428mm ? je to ok_?

P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií