AD elektro Star Wars

Diskusia k Creative SOUND BLASTER AUDIGY FX

Creative SOUND BLASTER AUDIGY FX - Zvuková karta

Diskusia k Creative SOUND BLASTER AUDIGY FX

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa Creative SOUND BLASTER AUDIGY FX, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu Creative SOUND BLASTER AUDIGY FX ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k Creative SOUND BLASTER AUDIGY FX vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.

Co ovladace pro Win10?

Přeji hezký den, je ke zvukové kartě Audigi FX dodáváno CD s ovladači? Děkuji za odpověd´ J.H.

Dobrý den. Podporuje tato karta Windows 10, respektive podporují Windows 10 tuto kartu? Děkuji.

Dobrý deň, aký je tam zvukový kodek? Oplatí sa kúpa tejto zvukovej karty ak mám integrovanú zvukovú kartu na doske MSI B350 Gaming Plus? Na tej doske je Realtek ALC 892. Ďakujem. Štefan

mám mikrofón, ktorý sa napája cez xlr. Mám naň kabel, ktorý prepája xlr do 6.3 a na tom mám redukciu na 3.1mm jack. takto mi mikrofón na zabudovanej zvukovke nefunguje. keby som si kúpil túto zvukovú kartu, pomohlo by to?

dobry den je to kompatibilne aj s windows desat a je to na notebook alebo na stolny pc dakujem

Zdravim Vás. Mám zapojenu zvukovú kartu, ovládač nainštalovaný a priznaný medzi zariadeniami ( WIN 10) a napriek tomu nejde zvuk, alebo keď ide tak veľmi slabo. Mám 5.1 systém Genius. Nejaké rady?

Dobrý den, funguje i na Windows 10? Nejsou problemy s ovladači a microfonem (Šum)? Děkuji za odpověď

je to potrebné do Pc?

Dobrý deň, PCIe x1 mám zakrytý grafickou kartou. Bude daná zvukovka fungovať ak ju zapojím do PCIe x4? Ďakujem za odpoveď.

123
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií