AD elektro Star Wars

Diskusia k Doogee BL5000 Midnight Black

Zobraziť katalóg
Doogee BL5000 Midnight Black - Mobilný telefón

Diskusia k Doogee BL5000 Midnight Black

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa Doogee BL5000 Midnight Black, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu Doogee BL5000 Midnight Black ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k Doogee BL5000 Midnight Black vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.

Dobry den chcel by som sa spitat ci sa da dat aj micro SDcarta dakujem

Dobrý deň, je daný telefón ( Doogee BL5000 ) vybavený funkciou OTG ? Popis túto funkciu uvádza no v "Parametre a špecifikácia " sa táto funkcia nenachádza.

Nevíte jak z nastavení zrušit ty stranky se zpravama, ktere pouze tahaji data. Jsou to alternativni stranky/tapety, ale nikde jsem v nastaveni jejich zruseni nenasel. Celkove je ten system velmi uzivatelsky neprivetivy a nastavovani dost komplikovany. Starsi Samsung byl podstatne prijemnejsi a intuitivnejsi.

Dobry den, ako sa prosim Vas robi screenshot na tomto mobile?

Dobry den po reklamaci telefonu.oprave displeje a nahrani ROM,jsem po zasunuti sim karty,bez signalu.nacte mi to kontakty atd.ale nenajde mi to sit O2 a tudiz nemam signal.co stim? Dekuji.

dobrý den myslíte že ten to telefon je dělanej na hry a je možné hro vrátit když mi nebude vyhovovat

Dobrý deň ako nastavím odtlačok prsta bez dasieho zabezpečenia?

Dobrý den, bude telefon k dostání i ve zlaté barvě?

Dobrý den. Telefon je perfektní, až na občasné restartování. Při hraní her, poslouchání hudby, koukání na filmy, dokonce i bez používání na nabíječce. Z ničeho nic se občas na dobu sekne a restartuje se. Dá se s tím něco dělat, nebo to mám hned hnát na reklamaci ?? Mám telefon ani ne týden, tak mě to štve. Poraďte prosím. Díky

Dobry den. V popise Doogee BL5000 je uvedena ctecka otisku prstu, marne ji vsak na zadni strane hledam. Slouzi jako ctecka jeden z dualnich fotoaparatu, ktery? Dekuji.

12
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií