AD květen univerzal P&G boost

Diskusia k Doogee S97 PRO oranžový

Zobraziť katalóg
Doogee S97 PRO oranžový - Mobilný telefón

Diskusia k Doogee S97 PRO oranžový

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa Doogee S97 PRO oranžový, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu Doogee S97 PRO oranžový ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k Doogee S97 PRO oranžový vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.

Dobrý deň. Naďa sa spustí rádio fm ani po pripojení slúchadiel

Prosim vas,kupil som tento mobil a mam problemy so sluchadlom. Vytocim cislo a nopocujem, ze zvonim. Druha vec je, nepocujem, ked mi niekto vola a mikrofony mam nastavene na plno. Mozete mi pomoct? Obnova systemovych zariadeni nepomohla. Dakujem.

Dobrý den Měl bych zájem o koupi tohohle modelu jenom mám obavu o poruchovost s S68Pro který mi vydržel cca rok zde je poruchovost už lepší nebo je to na stejné brdo a za rok budu řešit to samé ? A za jak dlouho cca máte v plánu uskladnit S98Pro vypada lépe, jestli v nějaké dohledné době tak bych asi počkal na něj děkuji za odpověď

dobrý den jak zapnout rychlonabijeni

Dobrý deň Chcem sa spýtať kde nájdem sluchladlovy konektor na Doogee S97 pro

DOBRY DEN,, VIAM ZE MODEL S96 MAL TAK NASTAVENY REZIM SETRENIA ZE PO DESIATICH MINUTACH DEAKTIVOVAL AJ VSETKY APLIKACIE, A NEPOSIELAL UPOZORNENIA NA SPRAVY Z WATSAPP/VIBER/MESSENGER . ETC,, VIETE MI POVEDAT CI AJ MODEL S97 TAKTO FUNGUJE? , AK ANO CI SA TO DA PRESTAVIT?

P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií