P&G boost P&G boost

Diskusia k Dyson V11 Absolute

Dyson V11 Absolute - Tyčový vysávač

Diskusia k Dyson V11 Absolute

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa Dyson V11 Absolute, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu Dyson V11 Absolute ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k Dyson V11 Absolute vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.

Dobrý den, jaká je životnost baterie? Lze k tomuto vysavače koupit náhradní baterii?

mal som Dyson V7 pet vykon dobrý ,ale po zaruke porucha motora ,cena za opravu ako skoro nový

Dobrý deň, bude u vás v dohledné době dostupná verze "extra" s rychle vymenitelnou baterií?

Zdravim. Chcel by som sa opytat, ako sa vam drzi v ruke tento vysavac. Neboli z neho po chvili ruka? chcel by som ho pre moju utlu zenusku. Dakujem za vase skusenosti.

Dobry den, mame od vas cca mesic tento vysavac a dnes jsem si u Vas v showroomu vsiml, ze mate verzi, ktera "mluvi cesky". Je mozne toto nejak resit, kdyz ho mame v anglictine?

Dobry den, moje otazka sice zaznela vyse, ale z odpovedi jsem se moc nic nedozvedela. Prosim tedy jaka je zivotnost baterie? U modelu V8 je vyrobcem udavana standardni zaruka na 2 roky, a 6 mesicu na kapacitu baterie, (info z heu7eky poradny). Rozhoduju se mezi V8, V10 a V11...🤔 Dekuju ♥️

Dobrý den, nelze mi uplatnit 20% sleva na vysavač Dyson V11.

Zaujima ma ci je mozne tento vysavac nabit klasicky cez kabel ( posobne ako maly rucny dysom) pretoze mam problem s namontovanim dokovacej stanice na stenu.... Dakujem

Dobry den ktory je najlepsi ? Neviem sa rozhodnut medzi tymto modelom a modelom animal pro .

dobry den bude v najblizsej dobe mozne u vas dokupit prislusenstvo keby sa nahodou opotrebovali kefky, samotna kefa valcek apod? Ked nie kde si to mozem zohnat?

12
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií