Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AlzaBoxy Q1 mini AD gaming

Diskusia k Edimax EW-7811Un

Zobraziť katalóg
Edimax EW-7811Un - WiFi USB adaptér

Diskusia k Edimax EW-7811Un

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa Edimax EW-7811Un, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu Edimax EW-7811Un ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k Edimax EW-7811Un vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.

Dobrý den, bude prosím fungovat s televizí Sony Bravia KDL? Předem děkuji Jeřábek.

Dobrý den USB i když se opravdu snažím to tam dobře zapojit tak to 5 min jde a pak to přestane fungovat a čekám 10 min a zase to začne fungovat poraďte mi prosím

Dá sa toto zariadenie použiť aj na notebook ? Mám taký problém že môj notebook má slabý wifi prímač a signál z rutra často vypadáva alebo je slabý , pomohlo by mi niečo takéto ? Ďakujem za odpoveď

Dobrý, je toto usb kompabilitné aj na OS WIN 10 ?

dobrý den má i 5G??Děkuji Ř.

Dobrý den, chci se zepta mam v pokoji wifi (1čárku) chtěl by sem plnou, pomůže to tomu? popřípadě doporučení? Díky (nevyznám se v tomhle¨)

obry den, bude mi fingovat tato wifi pod W 7.

Dobrý den, musí proběhnout nějaká instalace? Dá se instalovat i jinam než na C:\ třeba na flash disk?

Dobry den, bude mi tento wifi adapter fungovat s NAS Synology 216j? (V seznamu kompatibilnich zarizeni jsou pouze stare modely) Jde mi o to, ze NAS potrebuji bezdratove pripojit na wifi repeater, ktery mam doma. Dekuji DM

Dobrý deň , chcel by som sa spýtať ako tento adaptér zapojím do notebooku , ktorý má pravdepodobne pokazenú sietovu kartu (internet mi ide len cez kábel a wifi nechce vyhľadať žiadnu sieť ) dokáže to môj problém opraviť ? Mám notebook HP pavilion dv6 a tento notebook používam skôr taká na filmy a podobne preto by som potreboval o radu keďže stolný Pc mám .

123
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií