AD elektro Motorola EDGE 50

Diskusia k ELECTROLUX EOA5751FOV

Zobraziť katalóg
ELECTROLUX EOA5751FOV - Vstavaná rúra

Diskusia k ELECTROLUX EOA5751FOV

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa ELECTROLUX EOA5751FOV, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu ELECTROLUX EOA5751FOV ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k ELECTROLUX EOA5751FOV vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.

Jaký je rozdíl mezi troubami ELECTROLUX EOA5751FOV a ELECTROLUX EOC5751FOV? Kromě rozdílu v ceně 3000 Kč jsem žádný jiný nenašel.

Dobrý den, za jakého materiálu je bílá trouba - displej, madlo a okraje? Je to bílé sklo, bílý nerez, plast, ...? Děkuji

Dobrý den, mám zájem o tuto troubu, ale nejsem si jistá, jestli opravdu má funkci páry ... ? Řadíte ji jako parní, ale Electrolux tuto funkci neuvádí.. jak to tedy je ??? Děkuji za odpověď Leny

P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií