AD homeoffice AD homeoffice

Diskusia k ELECTROLUX EW8T3562C

Zobraziť katalóg
ELECTROLUX EW8T3562C - Parná práčka

Diskusia k ELECTROLUX EW8T3562C

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa ELECTROLUX EW8T3562C, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu ELECTROLUX EW8T3562C ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k ELECTROLUX EW8T3562C vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.

Dobry den, pokud si u vas koupim pracku, dovezete mi ji (vytahem) do bytu a odvezete starou? Dekuju

dobrý deň chcela by som sas pýtat aký je rozdiel medzi starým hodnotením a++ a novým kategóiou G, teda prečo je táto práčka až tak zle na tom aký je rozdiel oproti novému hodnoteniu? čo som si všimla vačšina vrchom plnených klesla po novej zmene na poriadne horšie stupne problém je že náš priestor nepovoľuje predom plnenú nakoľko je o dosť väčšia preto sa chcem spýtať v čom je rozdiel dakujem

Dobrý den mám dotaz zda je možno mít odpad z pračky volně do vany a zda je přívodní hadice s ochranou součástí balení,odvoz starého spotřebiče součástí obědnávky děkuji za odpověď.

Electrolux Dobrý deň, Prečo v tejto katégorií /do bytu šírka do 50cm/ máte práčky s účinnosťou F a cenou ako za Ferarri ?

Dobrý deň. Tento tovar ponúkate aj ako zamovny. Čo to konkrétne znamená? Vzťahuje sa na neho naďalej 10 ročná záruka na motor? A koľko je potom záručná lehota na zvyšné súčasti práčky?

dobry den kedy prosim budete mat v ponuke tuto pracku rada by som s ju kupila

pri akej teplote jw mozne pustit parny program lebo niekto pise ze je yo zbytocne lebo sa to pusta len na najvyssej teplote tak by som rada vediet aka to je teplota pri ktorej mozne pouzit parny program a na co pany prpgram v podstate dobry ci je to vobec prospesne. dakujem

Dobry den - ma pracka samonahrievanie vody alebo je potrebne pripojit teplu vodu? - ako je to s reklamaciou? je mozna oparava tak ze by ste poslali technika k nam domov alebo je nutne dorucit pracku?

Na kolik stupňů je u této pračky vyvářka. 95°C?

dobry den, chcel som sa opytat ci ma tato pracka funkciu spin&drain, za odpoved vopred vdaka

12
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií