P&G boost AD 1. týden květen

Diskusia k Elgato Eve Thermo

Zobraziť katalóg
Elgato Eve Thermo - Senzor

Diskusia k Elgato Eve Thermo

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa Elgato Eve Thermo, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu Elgato Eve Thermo ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k Elgato Eve Thermo vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.

Dobry den. Jedna se uz nove hlavice od Elgata, nebo jeste o stary model bez ovladani na hlavici, ktery se prestal vyrabet?

Mohl by konečně někdo z Alzy potvrdit, zda jde o 2. generaci? Viz další dotazy. Fotky a popis odpovídají generaci první.

Dobrý deň, Nikde sa neviem dočítať či sa dá tento termostat ovládať iba iOS zariadením alebo aj manuálne?! Nevidím na ňom žiadny ovládač. Druha otázka je či na ovládanie na diaľku postačí Apple tv alebo je nutne mat aj Bridge

P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií