PET PET

Diskusia k Elite SUITO

Zobraziť katalóg
Elite SUITO - Cyklistický trenažér

Diskusia k Elite SUITO

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa Elite SUITO, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu Elite SUITO ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k Elite SUITO vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.

Dobry den, pri trenazeri udavaju kazetu 11-28, vedeli by ste ju vymenit za 11-30? Dakujem.

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda-li je potřeba dokoupit speciální ANT USB, pokud chci, aby trenažér komunikoval s PC nebo je součástí balení a není potřeba to řešit? Předem děkuji za odpověď.

Dobry den, od dnes je tento produkt v inych obchodoch opät dostupny. Prosim ci/kedy ocakavate jeho naskladnenie? dakujem

Dobry Den Mal by som otazku ci tento produkt bude dostupny este niekedy v buducnosti ?

Nebude problém s kolesami 650B? Ďakujem

zdravím, je možné do tohoto trenažeru upnout specialized epic fsr s pevnou osou ? velikost kol 29¨ je součástí balení i kazeta ? diky za odpověd , kuba

Proč máte tak vysokou cenu na alza.cz oproti alza.sk (ELITE SUITO a ELITE DIRETO X) ?

Je v balení aj podložka pod predné koleso ako u iných predajcov? Cenu majú rovnakú ako na alza.sk

P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií