AD elektro Motorola EDGE 50

Diskusia k Eloop Orsen GaN 65 W Charger Dual USB-C + USB-A White

Zobraziť katalóg
Eloop Orsen GaN 65 W Charger Dual USB-C + USB-A White - Nabíjačka do siete

Diskusia k Eloop Orsen GaN 65 W Charger Dual USB-C + USB-A White

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa Eloop Orsen GaN 65 W Charger Dual USB-C + USB-A White, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu Eloop Orsen GaN 65 W Charger Dual USB-C + USB-A White ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k Eloop Orsen GaN 65 W Charger Dual USB-C + USB-A White vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.

Dobrý den, má tato nabíječka 2x USB C + 1x USB A nebo jen 1x USB C + 1x USB A? V názvu a popisu se tato specifikace liší. Předem děkuji.

Dobry den, je mozne nabijacku pouzit aj na notebook DELL Latitude 5520? Dakujem pekne.

dobrý deň checem sa informovať na počet konektormi na hlavná zobrazené obrázok je 2x UBS-C + 1x UBS-A ale na popis je obrazok 1x UBS-C + 1x UBS-A a na parametre píše 3 konektormi ale iba 1x UBS-C + 1x UBS-A. a ktoré sú právda ?

Dobrý deň, akú výkonnosť má táto nabíjačka (A a V) na prepočet 65watt. Je dostupná 20V - 3.25A verzia pre asusu zenbook nabíjanie?

Dobrý den, proč mi nefunguje nabíjení dvou telefonů zároveň přes usb-c? Jedná se o iphone 12 a OnePlus 6 a při současném zapojení se nabíjí jen ten druhý

Dobrý den, proč mi nefunguje nabíjení dvou telefonů zároveň přes usb-c? Jedná se o iphone 12 a OnePlus 6 a při současném zapojení se nabíjí jen ten druhý

Dobrý deň, je v poriadku použiť 60Watt kábel? Pri nabíjanie notebooku 65 wattov? Napríklad taký ako odporúčate aj vy? Co sa stane ak by som použil ešte,, slabší,, kábel?

Zdravím. Má niekto skúsenosť s touto nabíjačkou pri rýchlo-nabíjaní samsung telefónov? napr:A52, S20FE alebo S21 - Funguje rýchlo-nabíjanie? Ďakujem

Je možné nabíjet přes tuto nabíječku Samsung Galaxy TAB S7+ při 45W? Nebo je tato nabíječka pro zařízení nebezpečná? Děkuji.

Dobry den, obsahuje balenie aj USB-C kabel alebo len samostatne nabijacku? Vopred vdaka.

P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií