AD elektro AD elektro

Diskusia k Eloop Orsen W4 Wireless Charging Station 50 W Black

Zobraziť katalóg
Eloop Orsen W4 Wireless Charging Station 50 W Black - Bezdrôtová nabíjačka

Diskusia k Eloop Orsen W4 Wireless Charging Station 50 W Black

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa Eloop Orsen W4 Wireless Charging Station 50 W Black, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu Eloop Orsen W4 Wireless Charging Station 50 W Black ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k Eloop Orsen W4 Wireless Charging Station 50 W Black vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.

Dobrý den, bude tato nabíječka fungovat i pro mobil S A50? Děkuji, J.Dlouhá

Dobrý den, umí rychlonabíjení 50W jeden telefon?

Dobry den. Nedavno som si tuto nabijacku zakupil. Chcel by som sa spytat, preco podlozka prestane telefon nabijat a len na nej blika biela dioda. Aj by som si to pozrel v navode, no toto tam vysvetlene nie je (mimochodom, je len po anglicky, takze by ste si mohli dat toto dokopy, kedze je povinnost uvadzat na trh tovar s SK navodom). Internet tiez nepomohol. Budem uprimny, prekaza mi to, lebo ma nebavi chodit kontrolovat telefon, ci mi ho raci nabijacka nabijat, alebo nie (robi to s iPhonom Xr aj 13). Zvazujem vratenie v 14-dnovej lehote, lebo nabijacka nerobi poriadne to jedine, co ma - nabijanie. Vopred dakujem.

Dobrý den, Zakoupil jsem si tuto nabíječku, ale nejdou mi na tom nabíjet airpody 1. V pohodě jdou vedle sebe dva telefony, ale tyto sluchátka ne. Děkuji za radu. Hezký den

Dobrý den, je součástí balení i napájecí adaptér? Děkuji.

Dobrý den, jaký je maximální výkon USB c, konkrétně zda se s tím dá nabít Mb air. děkuji

Dobrý deň, aký je rozmer tejto nabíjačky. Ďakujem

P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií