Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

mini AD Gaming mini AD gaming

Diskusia k EVOLVEO ANIA 4

Zobraziť katalóg
EVOLVEO ANIA 4 - Chladiaca podložka pod notebook

Diskusia k EVOLVEO ANIA 4

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa EVOLVEO ANIA 4, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu EVOLVEO ANIA 4 ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k EVOLVEO ANIA 4 vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.

Dobrý den, max. podporovaný rozměr je uveden 15,6". Mám notebook o rozměru 16,0", nicméně při pohledu na přiložené ilustrační obrázky nevidím důvod, proč by tato nepatrná odchylka měla mít vliv na funkci podložky. Můj dotaz tedy směřuje na kompatibilitu podložky s rozměrem 16,0". Byl by zde problém? Předem děkuji za odpověď.

Dobry den, k produktu je prilozena taka nalepka, ako keby zarqzka alebo skluzka. Ale neprisla som zaboha na to kam na ten podstavec to nalepit - zvrchu, zospodu, k comu to sluzi? Prosim o radu :)

Dobrý deň, plánujete prosím naskladniť tento tovar? Ďakujem

Dobry den, chci se zeptat uvedena vyska dle popisu productu je 265 mm, v diskusi se resi 120 mm. Jaka je vyska podlozky? Udrzi notebook kdyz budu na ni psat? dekuji

Dobry den, akym sposobom sa nastavuje vyska stojana? Podla fotiek to vyzera, ze vyska sa nastavuje srubami. Je mozne upravit vysku aj bez nejakeho specialneho naradia?

Dobry den, uvedena vyska 120mm je maximalna vyska podstavca (v piatej polohe) ?

P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií