PET AD homeoffice

Diskusia k EVOLVEO Ania 6 RGB

Zobraziť katalóg
EVOLVEO Ania 6 RGB - Chladiaca podložka pod notebook

Diskusia k EVOLVEO Ania 6 RGB

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa EVOLVEO Ania 6 RGB, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu EVOLVEO Ania 6 RGB ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k EVOLVEO Ania 6 RGB vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.

Dobry den chladic pre zariadenie MacBook Pro (13-inch, M1, 2020) macos Monterey 12.2.1 je potrebny driver ? alebo nie je mozne vobec Dakujem za odpoved

Dobrý deň, chcel by som sa opýtať, či je táto podložka vhodná pre 17,3 palcové Lenovo Legion 5

dobrý deň, hľadal som viac informácií o podložke, a našiel som taký istý model podložky ale od značky Klim, sú tieto podložky také isté? hľadal som túto podložku v akcii ale jedine som našiel tú Klim podložku.

Dobrý den, je možné na podložce nastavit pouze bílé podsvícení ? Děkuji.

dobrý deň, má táto podložka ešte niečo okrem menenia otáčok a farby? napríklad Digitálne odpočty teploty? a ako pevný je nastavovač výšky podložky?

dobrý deň, chcel by som sa spýtať asi o kolko stupňov by dokázal uchladiť Asus Rog strix G17 (je ho specifikácie sú nvdia geforce RTX 2060 a intel core i7 10750H comet lake) a či my radšej odporúčate viacej ventilátorov alebo jeden na schladenie laptopu.

Dobrý den, můj notebook je velmi hlučný změní to tato podložka?

Dobrý den, chtěla by jsem se zeptat kolik má otáček za minutu? děkuji

Dobrý den, opravdu má rozměry jen 200mm x 200mm?

Dobrý den, lze vypnout podsvícení? Děkuji.

12
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií