AD květen univerzal AD 1. týden květen

Diskusia k EVOLVEO Supreme Sound E7

Zobraziť katalóg
EVOLVEO Supreme Sound E7 - Bezdrôtové slúchadlá

Diskusia k EVOLVEO Supreme Sound E7

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa EVOLVEO Supreme Sound E7, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu EVOLVEO Supreme Sound E7 ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k EVOLVEO Supreme Sound E7 vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.

chcem sa opitat ci ta umela hmota pocase sa nici

Mám problém s prehrávaním hudby pod Linuxom. Po spárovaní cez bluetooth mi systém diagnostikuje že sú slúchatká pripojené ale zvuk sa z nich neprehráva, namiesto toho ide zvuk naďalej z notebooku. Po spárovaní s androidom nie je žiadný problém a zvuk sa prehráva pekne a čisto. Ďakujem za radu ako vyriešiť tento problém.

Opravdu vydrží na jedno nabití více nez uváděných 30 hodin?

Dobry den, cim je zpusobene sekani a vypadavani zvuku? Sedim v klidu u tv cca 2m, sluchatka plne nabita a behem par minut se zacne sekat zvuk. Je mozne ze je vadna baterka nebo je problem s BT u me nove televize samsung UE75RU7172 ??

spáruji i s iphone8? Děkuji

Dobrý...su tieto sluchadla dobré aj na telefonovanie...potreboval by som pre svoju prácu nakoľko dosť telefonujem a pracujem s notebookom. Ake su pri telefonovani...počuje ma dobre klient?

Je možné súčasne k týmto slúchadlám EVOLVEO Supreme Sound E7 pripojiť stolový počítač a mobilný telefón? Hlavne využitie na pracovné skype hovory (počítač cez bluetooth), prípadne vybavovanie telefonátov (mobil pripojený cez NFC alebo tiež bluetooth). A prepínať sa medzi hovormi...?

Dobrý den , mám tv 50" Samsung UE50RU7172 budou sluchátka bezchybně fungovat a vypne se zvuk z tv při spárování ?

jdou připojit k pc s windowsem 10?

Aký je obvod z vnutra sluchadiel ci mi nebudu male

123...
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií