AD homeoffice AD homeoffice

Diskusia k FIFA 21 – PS4

Zobraziť katalóg
FIFA 21 – PS4 - Hra na konzolu

Diskusia k FIFA 21 – PS4

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa FIFA 21 – PS4, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu FIFA 21 – PS4 ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k FIFA 21 – PS4 vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.

dobrý den bude tady česká liga??

Dobrý deň, zakúpil som si DVD FIFA 22. Keď som DVD dal do PS4 zistil som, že mi prestala fungovať DVD mechanika, ktorá nefungovala ani pri iných DVDčkach. Rozhodol som sa DVD vrátiť, pričom Vaša kolegyňa mi povedala, že DVD sa vrátiť nedá. Moja otázka je: nie je šanca vrátiť tovar?

Dobry den, jakou presne zakoupit verzi hry FIFA 21, pokud jsem vcera obdrzel PS5 Digital verzi konzole? Dekuji za pomoc, M.

Je zde komentář v češtině nebo polštině

Dobrý den, jaký je prosím rozdíl mezi edicemi základní, legacy, champions? Nevím kterou objednat.

Dobrý den chci se zeptat jaký je rozdíl mezi základní a champions verzi Fifa21 na PS4 (popřípadě na PS5).

Dobrý den, lze hru reklamovat z důvodu nespokojenosti ze hry? Děkuji

Dobrý den, Omlouvám se zdali se ptám již na zodpovězený dotaz, ale stále si nejsem jist skutečností. Tato verze fifa 21 pro PS4 je zároveň verzí i pro ps5? Tudíž verze pro obě generace jsou totožné? Nebo vyjde samostatná verze pro PS5, která bude "vylepšena" pro novou konzoli? Děkuji, P.

Dobrý den, mám problém s fifou na ps4 s tím, že cca po 20 minutách se mi fifa začne sekat v itervalech cca 30 sekund a občas mi to přestane, nebo mi hra spadne a napíše mi to chybu systému? Je to ps4 nebo fifou? Ostatní hry mi totiž fungují bez problémů.

Dobrý deň, hcem sa s pýtať nemám PS4 a chcem kupovať PS5 a k tomu FIFU21, netreba ju treba spustiť najprv na PS4?

12
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií