AD elektro Star Wars

Diskusia k FiIO BTR5

Zobraziť katalóg
FiIO BTR5 - DAC prevodník

Diskusia k FiIO BTR5

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa FiIO BTR5, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu FiIO BTR5 ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k FiIO BTR5 vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.

you are saying that this is a "Transmitter" - I dont think this is correct, the Fiio BTR5 is a receiver not a transmitter. it can only receive Bluetooth signal, it cannot transmit it.

Zdravím, podporuje aptx adaptive?diky

Pekny den. Je mozne vyuzit BTR5 len ako prevodnik - sluchadlovy vystup z BTR5 zapojit ako line-out a pripojit BTR5 k sluchadlovemu zosilovacu (Fiio K5pro)? Neposkodim BTR5 alebo zosilovac? Aka bude kvalita zvuku? Vdaka.

Dobrý den, Je možné zařízení používat jako BT Transmitter? Tedy vytvoří skrze USB DAC např. k PC a bezdrátově propojím se sluchátky? Děkuji

P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií