AD elektro Star Wars

Diskusia k Fitbit Versa 2 (NFC) – Black/Carbon

Zobraziť katalóg
Fitbit Versa 2 (NFC) – Black/Carbon - Smart hodinky

Diskusia k Fitbit Versa 2 (NFC) – Black/Carbon

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa Fitbit Versa 2 (NFC) – Black/Carbon, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu Fitbit Versa 2 (NFC) – Black/Carbon ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k Fitbit Versa 2 (NFC) – Black/Carbon vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.

Dobry den, poprosim o odpoved zastupcu fitbitu, pripadne alza experta: v maji (kveten), ste na otazku ohladom cestiny pre versa 2 odpovedali, ze sa na nej pracuje a treba mat strpenie. Aktualne po dvoch mesiacoch je situacia aka? Da sa s tou cestinou naozaj ratat, popripade v akej faze sa nachadza, cca kolko to este moze trvat? Dakujem pekne za odpoved.

Jak to zvládá převod hlasu na text? Není problém s češtinou?

Dobrý den, lze na hodinkách prohlížet obrázky/fotky? Děkuji.

Právě vychází nová verze firmwaru, kde je už i český jazyk.

Dobrý den, na hodinách Versa 2 se mi zobrazuje pouze 12 ti hodinový formát času. Kde se dá představit na 24 hodinový formát. Děkuji. Milan

Dobrý den,mám android a nefunguje mě hlasová odpověď na SMS.Nevim přesně co nastavit aby to šlo.V manuálu není uvedeno co kde zapnout v aplikaci fitbut.V hodinkách vše povoleno.Dale přijímám notifikace volání a SMS,ale Facebook ne....taky nechápu jak na to.Dekuji za odpověď

Hezký den, dají se tyto hodinky sloučit i s telefonem Sony Xperia X21?Děkuji

Jak fungují české znaky v notifikacích? Některé hodinky s nimi mají problém.

Dobrý deň prajem prosím vás o informáciu kde na Slovensku sa nachádza autorizovaný servis pre Fitbit. Moje Versa 2 zakúpené u vás sa po 3 rokoch používania pokazili a potrebujem opraviť displej. Slovenský ani český návod tam nebol a servis neviem nikde nájsť. Ďakujem vopred za odpoveď.

Jako vážně?? Na odpověď čekám už asi měsíc..a teď se dívám a vy jste ji raději smazali, než abyste napsali, že odpověď neznáte? Hmm..vážně profesionální..

123...
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií