AD elektro AD elektro

Diskusia k FIXED Topic pre Xiaomi Redmi Note 9 čierne

Zobraziť katalóg
FIXED Topic pre Xiaomi Redmi Note 9 čierne - Kryt na mobil

Diskusia k FIXED Topic pre Xiaomi Redmi Note 9 čierne

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa FIXED Topic pre Xiaomi Redmi Note 9 čierne, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu FIXED Topic pre Xiaomi Redmi Note 9 čierne ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k FIXED Topic pre Xiaomi Redmi Note 9 čierne vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.

Dobry den. Pisal som sem na obal ohladom typu mobilu redmi 9 ze na foto je iny vyrez na kameru. Dostal som odpoved: Dobrý den, jedná se o ilustrační fotografii. Výřezy na pouzdře ve skutečnosti odpovídají danému modelu. Pěkný den. A co mi prišlo? Ten obal z fotky. Pekne si ma najedoval

Ma to puzdro vyrez na kamery v strede? Podla foto to je ine

Nabízí toto pouzdro přístup pro sensor na otisk prstů? Tento týden zakoupen, ale musel se vrátit, protože výřezy neodpovídají.

Dobry den, pasuje toto pouzdro na LTE verzi? https://www.alza.cz/xiaomi-redmi-note-9-lte-128gb-zelena-levne-d5874286.htm bud je spatny popis, nebo spatna fotka produktu, ale vyrezy na zadni strane pouzdra urcite nesedi na tento typ telefonu. Dekuji

P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií