P&G boost Effaclar

Diskusia k Fortnite: Deep Freeze Bundle – Xbox One

Zobraziť katalóg
Fortnite: Deep Freeze Bundle – Xbox One - Hra na konzolu

Diskusia k Fortnite: Deep Freeze Bundle – Xbox One

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa Fortnite: Deep Freeze Bundle – Xbox One, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu Fortnite: Deep Freeze Bundle – Xbox One ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k Fortnite: Deep Freeze Bundle – Xbox One vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.

Mám dva syny a každý hraje Fortnite pod svým účtem na jednom Xboxu, musím zakoupit pro každého zvlášť 1 kopii nebo stačí jeden kód pro oba, aby měli veškerý obsah pro svůj účet (je to vázané na celý Xbox nebo jen pro určitý Live účet, pod kterým ten kód zadám. ).

Poc lidi v recenzích píší- klamání zákazníků??? to je code na přídavek do hry... ne hra samotná. ta je zdarma. toto je jen code na aktivaci skinu+herní měny+ batohu+krumpáč... lidi budíček. kde je napsáno že je to hra... ah bože...

Dobrý den, tuto hru si koupil můj syn z nasetřených peněz s tím, že dá 799kc a bude hrát.. Hra nám vůbec nefunguje, neustále nám to zobrazuje, že si musí něco předplatit. Můžete mi prosím poradit co s tím? Přece nedal 799,aby jsme pak museli ještě každý měsíc platit... Děkuji

Je v baleni cd alebo iba code? Ako to vlastne funguje? Je to hra? Musim mat xboxlive?

P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií